Obavijesti

Sport

Komentari 232

'Lokosi' zaustavili 'modre': VAR poništio gol Majeru za pobjedu

'Lokosi' zaustavili 'modre': VAR poništio gol Majeru za pobjedu

Nogomataši Lokomotive i Dinama odigrali su 1-1 u Kranjčevićevoj. Modri su stigli u prednost preko Ivanušeca da bi stvari poravnao Aliyu. Kolinger je tukao u prečku, a vidjeli smo i poništen pogodak Majera nakon VAR-a

U susretu 10. kola Prve HNL, sudaru prvaka i doprvaka, Dinamo i Lokomotiva su u Kranjčevićevoj ulici odigrali 1-1.

POGLEDAJTE VIDEO: Moro pozdravio dinamovce

Pokretanje videa...

Moro pozdravio dinamovce 00:58

Gledajući položaj na ljestvici prošlog prvenstva bio je to okršaj dviju najboljih momčadi, no ove sezone Lokomotiva nudi skromne rezultate i gradski derbi je dočekala na začelju ljestvice.

Dinamo je poveo u osmoj minuti golom Luke IvanušecaKastrati je prošao po krilu te povratnom loptom uposlio Ivanušeca koji je pogodio suprotni kut za vodstvo 'modrih'.

Lokomotiva i Dinamo sastali se u 10. kolu HT Prve lige

Lokomotiva je bila korak do izjednačenja u 37. minuti, no Kolinger je pogodio prečku nakon dobre lopte Aliyua. Pet minuta kasnije domaćin je ipak izjednačio. Moharrami je poklonio loptu suparniku, a Kallaku odlično asistirao Aliyua, koji je zabio pored nemoćnog Livakovića.

Lokomotiva i Dinamo sastali se u 10. kolu HT Prve lige

Hrvatski prvak je u 49. minuti golom Lovre Majera stigao do nove prednosti, no radost gostiju kratko je trajala. Sudac Strukan je nakon pregleda video snimke VAR-a poništio pogodak zbog zaleđa.

Lokomotiva i Dinamo sastali se u 10. kolu HT Prve lige

U 71. minuti opasno je zaprijetio Kastrati no pucao je pored Lokomotivina gola, a u 80. minuti je odličnu priliku imao Kallaku, ali je i on bio neprecizan.

Dinamo se nakon 10. kola nalazi na prvom mjestu s 23 boda dok se Lokomotiva osvojenim bodom maknula s dna ljestvice i neslavno mjesto prepustila Varaždinu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
10. KOLO HNL-A 17.05 SATI , Stadion u Kranjčevićevoj, Zagreb
Lokomotiva
Aliyu 42'
1 : 1
Dinamo
Ivanušec 8'
Sortiranje događaja

KRAJ U KRANJČEVIĆEVOJ!

Imao je Dinamo korner u zadnjim trenucima utakmice, a Ademi je glavom tukao preko gola. Bila je to posljednja prilika na susretu nakon koje je Duje Strukan odsvirao kraj.

U sadržanoj utakmici Dinamo je stigao do prednosti već u 8. minuti preko Ivanušeca da bi stvari na početak vratio Aliyu u 42. Imala je Lokomotiva i prečku Kolingera u prvom poluvremenu dok je Dinamu poništen gol Majera u drugom nakon pregleda VAR-a. Gavranović je bio u zaleđu.

Lokomotiva se ovim bodom maknula sa začelja lige, a Dinamo je ostao vodeći.

90+3'

Promjena kod Lokomotive. Čeliković ulazi u igru umjesto strijelca Aliyua.

90+1'

Novi dobar pokušaj Lokosa. Tukao je Chajia s dvadesetak metara, lopta je prohujala pored desne stative.

Igrat će se šest minuta nadoknade.

87'

Sjajna šansa za Lokomotivu!

Mogao je Aliyu postići drugi pogodak na utakmici, ali nakon bloka Šutala lopta odlazi u korner. Pucao je Nigerijac sa svega par metara i činilo se da će Lokomotiva doći u vodstvo, ali sjajna reakcija Šutala spasila je Dinamo.

Komentari 232