To je to što me zanima!

Dinamo odustao od Vipotnika, ali prati druge Slovence...

Slovensko Delo javlja da "modri" prate Martina Kramariča (25) i Marcela Ratnika (19). Kramarič je kapetan Brava, krini napadač, dok je stoper Ratnik član ljubljanske Olimpije
Vidi originalni članak

Slovensko Delo javlja da je Dinamo odustao od dovođenja napadača Maribora Žana Vipotnika (21). Isti medij tvrdi da "modri" prate Martina Kramariča (25) i Marcela Ratnika (19).

POGLEDAJTE VIDEO: Prvi Bišćanov trening u Dinamu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kramarič je dijete Maribora, a od 2020. igra za Bravo te je u 30 utakmica zabio 11 golova uz šest asistencija. Kapetan je kluba. Prema Transfermarktu, Kramarič vrijedi 400.000 eura.

Skupio je 12 nastupa te zabio dva gola za U-21 reprezentaciju. Ima i jedan nastupa za slovensku B reprezentaciju. Odigrao je 45 minuta u prijateljskoj utakmici s Finskom.

Ratnik je stoper Olimpije. Procijenjen je na 800.000 eura. Ove sezone odigrao je 32 utakmice uz gol i asistenciju. Zanimljivo, Ratnik je želja Dinama bio i u prethodnim prijelaznim rokovima, skauti "modrih" dugo ga prate.

SMIJEŠI SE TRANSFER Dinamo trlja ruke: Leipzig zbog Uefina pravila mora prodati Gvardiola i(li) Danija Olma?! SPEKTAKL DO SPEKTAKLA Luda nogometna srijeda: Evo gdje gledati čak šest utakmica

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Majorko 27.04.2023.

    svuda samo ne kod Hrvata!

  • puši uši moj jarane 26.04.2023.

    A šta bi vi da ga kupe za 6 7 mil nek ga prodaju dalje

  • PlaviKAJ 26.04.2023.

    I to bio kao trebala biti tragedija? Žan je dobar igrač ali Slovenska Liga nije nikakvo mjerilo. Tisuću puta smo vidjeli na prijašnjim primjerima da igrač dođe iz Slovenske Lige i onda se ne može snaći u HNL-u jer je liga puno jača. Ako ga se dovedu ok, ako ne opet ok. Puno veći promašaj bi bio ne dovesti Frigana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare