Obavijesti

Sport

Komentari 27

Luda nogometna srijeda: Evo gdje gledati čak šest utakmica

Luda nogometna srijeda: Evo gdje gledati čak šest utakmica

Danas nas očekuje čak šest fantastičnih utakmica. Tek jedan susret rezultatski je nebitan dok se u ostalim susretima očekuju utakmice "na nož"

VIDEO

Ove srijede čeka nas bogat nogometni dan. Na rasporedu je 31. kolo HNL-a, očekuju nas tri utakmice. Zahuktava se borba za Europu i ostanak, a sve je manje utakmica do kraja prvenstva. Osim HNL-a, očekuju nas još tri nogometna spektakla. 

POGLEDAJTE VIDEO: DIVLJANJE NOGOMETNOG TRENERA

Pokretanje videa...

trener u slavoniji 02:14

Osijek - Istra, 15.00 (HRT 2)

Osijek i Istra igraju utakmicu koja vrlo lako može odlučiti putnika u Europu. Navijači Osijeka s nestrpljenjem čekaju debi Stjepana Tomasa na klupi kluba s Drave. Osječani su zaredali 11 prvenstvenih utakmica bez pobjede i tako doveli u pitanje plasman u Europu. Istra igra jako dobru sezonu i nakon dugo vremena izvan je zone ispadanja. Igrači Gonzala Garcije na pragu su kvalifikacija za Konferencijsku ligu, a jedan od klubova koji im stoje na putu do tog cilja je baš Osijek. Razlika između ova dva kluba je samo dva boda. Utakmicu možete gledati od 15 sati na drugom programu HRT-a.

Tomas: Cilj je Europa, dovest ću igrače u red! A ako me Šimić pozove u Dinamo, neću ići...
Tomas: Cilj je Europa, dovest ću igrače u red! A ako me Šimić pozove u Dinamo, neću ići...

Dinamo - Varaždin, 17.10 (Max Sport 1)

Dolaskom Igora Bišćana Dinamo je vratio stabilnost u momčad i polako korača prema novom naslovu prvaka. Pobjede protiv Lokomotive i Slaven Belupa pokazale su da je Dinamo i dalje najbolja momčad u Hrvatskoj, no remi protiv Istre dokaz je da je ostalo još puno kvarova kod hrvatskog prvaka. Utakmica protiv Varaždina prilika je da se Dinamo vrati na pobjednički put. Varaždin je u lovu na Europu i zasigurno će protiv Dinama krenuti po puni plijen. U slučaju pobjede Dinama protiv Varaždina i Hajduka protiv Gorice, 'modri' će imati priliku naslov prvaka osigurati na Poljudu. Svaka momčad ima svoje razloge zašto danas želi doći do tri boda, a kome će plan uspjeti možete pogledati na programu Max Sport 1 od 17 sati.

Bišćan: Bit će nekih promjena, a i Petković će dobiti svoje minute
Bišćan: Bit će nekih  promjena, a i Petković će dobiti svoje minute
Varaždin i Dinamo susreli se u 22. kolu SuperSport Hrvatske nogometne lige

Gorica - Hajduk 19.10 (Max Sport 1)

Gorica se fantastičnom formom u drugom dijelu sezone uspjela maknuti s posljednjeg mjesta i i nakratko preskočiti Šibenik, ali vratili su se Šibenčani u ovom kolu te će se do kraja voditi 'mrtva utrka'. Momčad Željka Sopića u odličnoj je formi i u srijedu dočekuju Hajduk. Prva momčad Hajduka pala je u drugi plan nakon fantastičnog uspjeha juniora koji su došli do finala Lige prvaka. Ivan Leko ima velikih problema od dolaska i ne uspijeva pronaći pravu formu za svoju momčad. "Bili" osciliraju igrom i rezultatima i teško je za procijeniti u kakvom će stanju doći u Goricu koja nema namjeru stati s dobrom formom. Hajduk u sljedećem kolu dočekuje Dinamo i potrebno ga j3e ugostiti u što boljem raspoloženju. Utakmicu možete pratiti na programu Max Sport 1 od 19 sati i 10 minuta.

Leko: U Hajduku te svi cijene po zadnjoj utakmici. Nitko ne pita što je bilo prije tjedan dana...
Leko: U Hajduku te svi cijene po zadnjoj utakmici. Nitko ne pita što je bilo prije tjedan dana...

Manchester City - Arsenal, 21.00 (Arena Sport 3)

Manchester City i Arsenal igraju najvažniju utakmicu sezone. Razlika između ova dva kluba je pet bodova, a do kraja je Arsenalu ostalo šest, a Cityju osam utakmica. City je u sjajnoj formi i apsolutni je favorit u ovoj utakmici, dok je Arsenal jedva iščupao bod protiv posljednjeplasiranog Southamptona u prošlom kolu. Momčad Mikela Artete blizu je naslovu prvaka kojeg nisu osvojili od 2004. godine kada su neporaženi došli do titule. Ipak, cijela sezona pada u vodu ako danas protiv aktualnog prvaka ne izvuku pozitivan rezultat. Utakmicu možete gledati na programu Arene Sport 3 od 21 sat.

Premier League - Arsenal v Manchester City

Partizan - Crvena Zvezda, 18.30 (Arena Sport 5)

Srbiju očekuje vječiti derbi. Iako je prvenstvo već odavno riješeno i Zvezda je matematički osigurala naslov prvaka, ovu utakmicu nikako ne možemo okarakterizirati kao dosadnu i nezanimljivu. Partizan i Crvena Zvezda igraju od 18.30, a utakmicu možete pratiti na programu Arena Sport 5.

Inter - Juventus, 21.00 (Arena Sport 4)

Arena Sport 4 donosi nam talijanski derbi. Inter na svom stadionu u sklopu Talijanskog kupa dočekuje Juventus. Prva utakmica u Torinu završila je 1-1, a Inter je dobio čak dva crvena kartona. Samir Handanović i Romelu Lukaku pocrvenjeli su kod Intera, dok je Juan Cuadrado dobio crveni kod Juventusa

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom