To je to što me zanima!

'Modri' remizirali s Legijom u Maksimiru: Petković odigrao savršeno, Muci ga poništio!

Šteta. Petković je danas bio inspiriran i odigrao fenomenalnu utakmicu u kojoj je doveo Dinamo u vodstvo, ali 'modri' su ponovno primili gol iz velike udaljenosti i remizirali (1-1) s Legijom
Vidi originalni članak

Dinamo je, bez sumnje, bolja momčad od Legije, ali za plasman u playoff Lige prvaka morat će u Varšavi odigrati još bolju utakmicu nego danas. 'Modri' su remizirali s Legijom (1-1) u Maksimiru u prvoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zagrebačka momčad je već u prvom poluvremenu pokazao nadmoć, ali nije došao do gola! Imali su 'modri' nekoliko prilika pred golom Boruca, ali je i Legia imala opasnih izleta pred gol Livakovića.

KOMENTAR Dinamo je puno bolji od Legije, ali igri 'modrih' nešto i dalje fali

Ipak, u drugom poluvremenu Dinamo je zaigrao još bolje, još jače, a u 60. minuti se isplatio sav trud kada je Ivanušec fantastičnim ubačajem pronašao najvišeg Petkovića koji je glavom zakucao pokraj nemoćnog Boruca.

Sve su imali 'modri' u svojim rukama. Legia se otvorila, točno onoliko koliko je potrebno dinamovcima za novi gol. Oršić je u 81. fantastično uposlio Kastratija koji je u stilu Garetha Balea prohujao pokraj svog čuvara kao da ga nema, vratio povratnu koju je Petković propustio za Jakića, a ovaj nije ni pucao! 

Već u sljedećem napadu obrana Dinama nije uspjela izbaciti loptu iz opasne zone oko svojeg gola, a Muci je odličnim udarcem pogodio za izjednačenje Legije i odličan rezultat za poljsku momčad uoči uzvrata u Varšavi koji je na rasporedu sljedećeg utorka.

U 26. MINUTI Maksimir je ustao i zapljeskao poruci Boysa za obljetnicu Oluje

Idi na 24sata

Komentari 528

  • spejskadet 05.08.2021.

    Kad ti je petkovic jedan od najboljih igraca onda znas koliko je sati. Ne pise se dinamu dobro na uzvratu.

  • 05.08.2021.

    NIje to onaj Dinamo kojeg poznajemo.

  • spane 04.08.2021.

    Pisao sam već.Evropska momčad mora imati i europaskog trenera !Krznar to sigurno nije.Za pomoćnog dušu dao !

Komentiraj...
Vidi sve komentare