To je to što me zanima!

Opet minimalno: Slyvestr za slavlje protiv Lokomotive

Nogometaši Dinama ostvarili su četvrtu uzastopnu pobjedu u 24. kolu HNL-a protiv Lokomotive 1-0. Jakub Slyvestr je zabio u 66. minuti nakon asistencije Tomečaka
Vidi originalni članak

Dinamo je očekivano uzeo puni plijen protiv filijale s Kajzerice Lokomotive. Minimalnu pobjedu 'modrima' u 24. kolu HNL-a donio je Jakub Slyvestr u 66. minuti. Pred oko tisuću i pol gledatelja na Makismiru domaćini su uvjerljivo dominirali kroz svih 90 minuta, no Dinamovi napadači pošteno su se ispromašivali.

Izabranici Vahida Halilhodžića krenuli su žustro od prve minute, a Milan Badelj uspio je u trećoj  minuti zatresti prečku. Ante Rukavina nikako ne uspiejva pronaći pravu golgetersku formu što je pokazao promašivši tri izgledne prilike u prvom dijelu. Šibenčanin je u prvih 11 startao prvi put nakon prosinca 2010.

Bivši 'dinamovac' Dodo mogao je u više navrata zakomplicirati bivšim suigračima, no njegovi pokušaji nisu bili pretjerano uvjerljivi.

Jakub Slyvestr stao je na kraj promašajima te je u 66. minuti poentirao za vodstvo Dinama. Tomečak je ubacio s desne strane, Sylvestr je loptu 'zaštopao' i lako poentirao. Lokomotiva se do kraja susreta nije predavala, ali pokušaji Poljaka i Komorskog završili su pored gola.

Zanimljivo, Halilhodžićeva momčad osmi put ove sezone je ostvarila minimalnu pobjedu od 1-0.

Split - Istra 1961 2-0 (Vitaić 18, Križanac 63)

Splitovci su se pobjedom nad Istrom vratili na treće mjesto HNL-a. Domaćini su u vodstvo došli u 18. minuti kad s bijele točke sigurno poentira Vitaić. Ivica Križanac potvrdio je 12. pobjedu  u sezoni golom u 63. minuti.

Zadar-Osijek 1-1 (Banović 1 / Barišić 14)

U Stanovima su prvi gol vidjeli već u prvoj minuti, a strijelac je bio Banović koji je Zadrane doveo u vodstvo. Osječani su brzo izjednačili. Barišić je iskoristio pogrešku Skočibušića i donio konačni rezultat 1-1.

Rijeka-Zagreb 1-1 (Pilčić 21 / Krstanović 59)

Rijeka je u vodstvo došla preko Pilčića u 21. minuti, a izjednačio je Krstanović  nakon sat vremena igre.

Karlovac - Cibalia 0-0

Idi na 24sata

Komentari 20

  • shaman--guru 10.04.2011.

    Bolje i minimalna pobjeda,neg kao hajduk maksimalan PORAZ.........hahahahahaha....majstori sa juga...liga druga!!!!!!

  • gladijator 09.04.2011.

    Moj klub NK Istra možda ispadne iz lige, najgore od sega što nam dolazi Dinamo! Kad bi bar Hajduk!! Bio bi presretan, bila bi fešta u Puli!!!!!

  • berislae1 09.04.2011.

    Ti si spomenio hajduk a nikog drugog imenom...i ne stidi se pa svako ima neku manu...usput imaš pozdrav od Vugrineca i to treći,ahahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare