Obavijesti

Sport

Komentari 20

Opet minimalno: Slyvestr za slavlje protiv Lokomotive

Opet minimalno: Slyvestr za slavlje protiv Lokomotive
6

Nogometaši Dinama ostvarili su četvrtu uzastopnu pobjedu u 24. kolu HNL-a protiv Lokomotive 1-0. Jakub Slyvestr je zabio u 66. minuti nakon asistencije Tomečaka

VIDEO

Dinamo je očekivano uzeo puni plijen protiv filijale s Kajzerice Lokomotive. Minimalnu pobjedu 'modrima' u 24. kolu HNL-a donio je Jakub Slyvestr u 66. minuti. Pred oko tisuću i pol gledatelja na Makismiru domaćini su uvjerljivo dominirali kroz svih 90 minuta, no Dinamovi napadači pošteno su se ispromašivali.

Izabranici Vahida Halilhodžića krenuli su žustro od prve minute, a Milan Badelj uspio je u trećoj  minuti zatresti prečku. Ante Rukavina nikako ne uspiejva pronaći pravu golgetersku formu što je pokazao promašivši tri izgledne prilike u prvom dijelu. Šibenčanin je u prvih 11 startao prvi put nakon prosinca 2010.

Bivši 'dinamovac' Dodo mogao je u više navrata zakomplicirati bivšim suigračima, no njegovi pokušaji nisu bili pretjerano uvjerljivi.

Jakub Slyvestr stao je na kraj promašajima te je u 66. minuti poentirao za vodstvo Dinama. Tomečak je ubacio s desne strane, Sylvestr je loptu 'zaštopao' i lako poentirao. Lokomotiva se do kraja susreta nije predavala, ali pokušaji Poljaka i Komorskog završili su pored gola.

Zanimljivo, Halilhodžićeva momčad osmi put ove sezone je ostvarila minimalnu pobjedu od 1-0.

Split - Istra 1961 2-0 (Vitaić 18, Križanac 63)

Splitovci su se pobjedom nad Istrom vratili na treće mjesto HNL-a. Domaćini su u vodstvo došli u 18. minuti kad s bijele točke sigurno poentira Vitaić. Ivica Križanac potvrdio je 12. pobjedu  u sezoni golom u 63. minuti.

Zadar-Osijek 1-1 (Banović 1 / Barišić 14)

U Stanovima su prvi gol vidjeli već u prvoj minuti, a strijelac je bio Banović koji je Zadrane doveo u vodstvo. Osječani su brzo izjednačili. Barišić je iskoristio pogrešku Skočibušića i donio konačni rezultat 1-1.

Rijeka-Zagreb 1-1 (Pilčić 21 / Krstanović 59)

Rijeka je u vodstvo došla preko Pilčića u 21. minuti, a izjednačio je Krstanović  nakon sat vremena igre.

Karlovac - Cibalia 0-0

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...