To je to što me zanima!

'Modri' slavili protiv 'lokosa' i ponovno preuzeli vrh HNL-a

Dinamo je pobijedio Lokomotivu u Kranjčevićevoj u 28. kolu 1.HNL. 'Modri' su povelim lijepim golom Joška Gvardiola u 30. minuti utakmice, a priču je zaključio Atiemwen u 70.
Vidi originalni članak

Zagrebački okršaj Lokomotive i Dinama završio je očekivanom pobjedom 'modrih'. Aktualni hrvatski prvak slavio je 2-0 i preuzeo vrh HNL-a, na kojem je nakratko bio Osijek.

Dinamo danas nije odigrao najljepšu utakmicu, ali tko se sjeća dojma pokraj zapisanih rezultata. 

Na prvi udarac u okvir gola na današnjoj utakmici čekali smo do 30. utakmice kada je Joško Gvardiol iskoristio neopreznost obrane 'lokosa', prošetao se kroz nju te zabio za vodstvo 'modrih'.

LOKOSI NA 'MODRE' Izazov pred Toplakom: Dinamo je klasa iznad, ali prvi su često gubili od zadnjih. Imam ideju...

Po izlazu igrača na teren u drugom dijelu dinamovci su se opustili, a Lokomotiva je krenula naprijed. I imala neko solidnih prilika, ali ništa nije moglo proći Livakovića. 

Krznar je uvidio da momčadi treba svježina pa je uveo Oršića, Atiemwena i Jakića koji su iskombinirali drugi Dinamov gol. Imotski veznjak odličnom je loptom pronašao Oršića koji je samo prebacio na drugu stranu, a Atiemwen je iz prvog dodira na utakmici došao do gola, možda i najlakšeg u karijeri.

HNL JE IPAK MAJKA Ma kakve rezerve! Krznar: Na Lokomotivu će skoro isti sastav koji je igrao protiv Villarreala

Dinamo se pobjedom vratio na vrh HNL-a, a zahvaljujući kiksu Osijeka u Koprivnici imaju i veću prednost nego uoči ovog kola.

Idi na 24sata

Komentari 140

  • Zmar117 12.04.2021.

    Sva prvenstva u 1HNL-u u kojim je nastupala NK Lokomotiva su neregularna..To je svima jasno kao dan...Sram bilo svakoga tko to podržava... .

  • Zmar117 12.04.2021.

    Sram nek vas bude sa ovom lakrdijom od utakmice...Nema to nikakve veze sa Zagrebom i Zagrepćanima,niti itko ikoga tu mrzi..Ovdje se radi o kriminalu i nogometnoj mafiji,te onima koji to podržavaju...

  • sinjskidišpetpk 11.04.2021.

    ima li slika dinama bez ovog majera?tko ga promovira?il je dinamo zapravo majer,gura nekako nezna ni on kako ali gura.

Komentiraj...
Vidi sve komentare