To je to što me zanima!

Dinamo u Maksimiru ipak do tri boda protiv Zagreba

Vrsaljko je nabacio loptu, Barbarić je bio najviši u skoku, te je glavom spustio loptu u gol. Do te 91. minute na semaforu u Maksimiru stajalo je 0-0
Vidi originalni članak

Gradski derbi između Dinama i Zagreba pred 10-ak tisuća gledatelja završio je minimalnom pobjedom Dinama od 1-0. Gol je za modre postigao Tomislav Barbarić u 91. minuti. 'Modri' kao jedini favoriti utakmice, a kasnije i dominantniji na terenu nisu uspjeli zatresti mrežu 'pjesnika' i prije.
Vahid Halilhodžić na teren je poslao ponešto promijenjeni sastav od četvrtka, pa su tako umjesto Bišćana, Rukavine, Ademija i Badelja na travnjak istrčali Barbarić, Calello, Chago, i najnovije pojačanje modrog kluba, Slovak Sylvestr...
U prvom dijelu Dinamo nije uspio napraviti ništa više od polušanse, čak ih ni Sammir, koji je danas stavio kapetansku vrpcu, nije uspio povući naprijed. Povijesna pobjeda nad Villarrealom u četvrtak dignula je igrače 'u nebesa', a iskusni Vaha toga se najviše i bojao. Morales je dobro pucao iz slobodnjaka u 19. minuti, no Višić u padu sjajno hvata loptu. Tek je drugo poluvrijeme donijelo dinamičniju igru. U 52. minuti Tomečak atraktivno puca iz okreta, no opet je spreman  golman Zagreba. I gosti su imali prilika, Šovšić je s 20-ak metara pucao ostavljen sam, dok Abdurahimiju Kelava brani u 68. minuti.
Iako je Dinamo stiskao na protivničku polovicu,  Zagrebova obrana je sjajno funkcionirala. Izdržala je sve napade, no koncentracija im popušta nakon još jednog od mnogobrojnih kornera domaćina. Vrsaljko je nabacio u sredinu, a Barbarić glavom donio tri boda 'modrima'.

SYLVESTR PROPUSTIO PRILIKU
Mladi Slovak je u prvom dijelu imao jednu polupriliku. Centaršut je uputio Tomečak, ali Sylvestr se nedovoljno dobro postavlja na loptu, te mu propade šansa. Inače je on mladi reprezentativac Slovačke, a na završenom EP-u za mlade zabio je 11 golova.

NOVI TRENER NA KLUPI
Luka Pavlović zamijenio je nedavno Ivu Šuška na klupi Zagreba. U samu špicu napada stavio je predsjednikova sina Lovru Medića,  no povukao ga je već u 61. minuti. U početni sastav stavio je i svog sina Matea Pavlovića.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • JAX 19.09.2010.

    da je ostao šušak, bio bi bod, ovak me boli racq za medićevu prćiju

  • agr 19.09.2010.

    jesu se bojsi pomirili s mamićem, sad su izgleda opet pravi frendovi

  • pajzano 19.09.2010.

    Barem je dinamo 60 min bio prvi!!! hahahaha, pa Split je bio 24 sata!

Komentiraj...
Vidi sve komentare