To je to što me zanima!

Novi problemi za Dinamo: Još jedan igrač otpao je za Ballkani

Sergej Jakirović u odnosu na početni sastav protiv Hajduka ne može računati na Ljubičića i Petkovića, dok ni Ademi nema pravo nastupa u Europi. Dinamo želi pobjedu na Kosovu, pa se fokusirati na HNL...
Vidi originalni članak

Dinamova ekspedicija avionom će u srijedu u 11 sati poletjeti iz Zagreba prema Prištini. Sergej Jakirović na drugu utakmicu grupne faze Konferencijske lige vodi 22 igrača, a zbog viroze prema Kosovu neće krenuti Robert Ljubičić. Standardni igrač "modrih" loše se osjećao zadnjih dana, pa ga je trener hrvatskog prvaka odlučio poštedjeti ovog gostovanja.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zagrepčani će tako protiv Ballkanija tražiti pobjedu bez petorice važnih igrača, ozlijeđeni su Petković, Ristovski i Špikić, virozan Ljubičić, dok Ademi i dalje nema pravo nastupa na europskoj sceni.

Naravno, Dinamo u kadru nema ni dulje ozlijeđene Stojkovića i Kačavendu. Tijekom dana upitni su bili Martin Baturina i Josip Drmić, ali Jakirović obojicu vodi u Prištinu, a obojica će se najvjerojatnije protiv Ballkanija od prve minute naći i na terenu.

DINAMO MOLI: NE IDITE NA PUT Kosovari: Boysi su poznati po incidentima, ali vole Albance i oni njih. Skupa su vrijeđali Srbe

Prema Prištini sutra kreću Nevistić, Zagorac, Moharrami, Šutalo, Perić, Bernauer, Sosa, Mihajličenko, Perković, Mišić, Sučić, Halilović, Bulat, Baturina, Kaneko, Menalo, Emreli, Vidović, Marin, Rukavina, Kulenović i Drmić.

Sergej Jakirović želi s najjačim snagama odraditi i gostovanje na Kosovu kako bi Dinamo imao dvije pobjede u uvodu grupne faze Konferencijske lige, tako si trasirati put prema još jednom europskom proljeću, pa se dalje aktivnije baviti HNL-om. Što se tiče igračkog sastava, u prvi plan bi trebali uskočiti Bogdan Mihajličenko (umjesto Ljubičića) i Josip Drmić (umjesto Petkovića). 

TAJNA MAKSIMIRSKE 128 Uprava Dinama je 'prošvercala' jednog BBB-ovca iz Grčke u Hrvatsku u zrakoplovu?

Dinamo bi tako u Prištini mogao zaigrati u sastavu Nevistić - Moharrami, Šutalo, Perić, Mihajličenko - Mišić, Bulat - Emreli, Baturina, Vidović - Drmić. Opet, moguće je da Jakirović odradi još koju promjenu, možda u prvi plan ubaci neke svježe pojedince poput Sose, Halilovića ili Kulenovića.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • MatijaKezele 04.10.2023.

    Dinamo će ih pregazit i s juniorima da igraju

  • 04.10.2023.

    Kaj nije Ljubičić u reprezentaciji,kakva igračina su mu tepali,itd,itd,a u biti prosječan "panjić" kakvih je prepun HNL

  • 04.10.2023.

    Realno,HNL je trenutno k od lige po kvaliteti,a ak ove Dinamo ne razvali neka ide sve u dva k onda

Komentiraj...
Vidi sve komentare