To je to što me zanima!

Dinamo je konačno proigrao u Zlataru, Inter okrenuo Zmaja...

Od 15.30 sati Dinamo gostuje kod Oštrca u Zlataru u 1/16 finala Kupa. Županijski drugoligaš pripremio je pravu feštu za dolazak branitelja naslova i prvaka Hrvatske
Vidi originalni članak

Danas od 15.30 sati igraju se prve utakmice šesnaestine finala Kupa. Na rasporedu su utakmice Zmaj Blato - Inter-Zaprešić, Duga Resa - Osijek, Poreč - Zadar i Oštrc - Dinamo.

S obzirom na kvalitetu protivnika, ali i umor igrača te težak raspored u nastavku, Dinamo je u Zlataru izveo rezervnu postavu: Ježina, Matel, Morris, Goncalo, Musa, Machado, Olmo, Cekici, Gojak, Ćorić, Hodžić.

KRAJ Oštrc - Dinamo 1-7: Držali su se hrabro domaćini do 27. minute kada je Machado zabio iz penala. Ali domaćini su izjednačili prije kraja prvoga dijela. Zabio je kapetan Marko Trčak u 44. minuti.

No "modri" su se razbudili u nastavku i vratili vodstvo nakon samo pet minuta igre, kad je pogodio Kobi Morris, a prije isteka sat vremena igre Endri Çekiçi i Armin Hodžić u samo dvije minute riješili su svaku dvojbu oko pobjednika.

U 63. minuti Dani Olmo postigao je prvijenac u modrom dresu za 5-1, a Çekiçi diže na 6-1 pet minuta potom. Alexandru Mățel u 82. minuti također se upisao u strijelce postavivši konačnih 7-1 devet minuta prije kraja.

KRAJ Duga Resa - Osijek 1-3: Evo i prvog gola danas. Poveo je Osijek u 22. minuti utakmice golom Peroševića, asistirao je Čuljak. Isti igrač povisio je vodstvo gostiju u drugoj minuti nastavka. Tomislav Šarić u 80. minuti digao je prednost na ugodnih 3-0, a počasni gol za domaćine zabio je Hrvoje Grčić.

KRAJ Zmaj Blato - Inter-Zaprešić 2-3: Trećeligaš Zmaj iz Blata na Korčuli šokirao je zaprešićkog prvoligaša na samom kraju prvog poluvremena. Strijelac je bio Čubrilo. Taj je rezultat stajao na semaforu sve do 70. minute i penala za goste. Nedugo nakon toga Inter je potpuno preokrenuo utakmicu zabivši još dva gola. Prizmić je iz penala u 90. minuti postavio 3-2.

KRAJ Jadran Poreč - Zadar 0-3: Ivan Tokić doveo je Zadrane u vodstvo 13 minuta prije kraja utakmice kod Jadrana u Poreču. Nakon autogola domaće momčadi, Tokić je u 90. minuti postavio konačnih 3-0.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • komentarr 22.09.2015.

    X/2.. lijepa kvota..

  • 22.09.2015.

    jesu se ponadali ovi s juga nakon 1-1 na poluvremenu?:D

  • strmi007 22.09.2015.

    Dinamooooooooooooooooooooooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare