Obavijesti

Sport

Komentari 22

Dinamo je konačno proigrao u Zlataru, Inter okrenuo Zmaja...

Dinamo je konačno proigrao u Zlataru, Inter okrenuo Zmaja...
14

Od 15.30 sati Dinamo gostuje kod Oštrca u Zlataru u 1/16 finala Kupa. Županijski drugoligaš pripremio je pravu feštu za dolazak branitelja naslova i prvaka Hrvatske

VIDEO

Danas od 15.30 sati igraju se prve utakmice šesnaestine finala Kupa. Na rasporedu su utakmice Zmaj Blato - Inter-Zaprešić, Duga Resa - Osijek, Poreč - Zadar i Oštrc - Dinamo.

S obzirom na kvalitetu protivnika, ali i umor igrača te težak raspored u nastavku, Dinamo je u Zlataru izveo rezervnu postavu: Ježina, Matel, Morris, Goncalo, Musa, Machado, Olmo, Cekici, Gojak, Ćorić, Hodžić.

KRAJ Oštrc - Dinamo 1-7: Držali su se hrabro domaćini do 27. minute kada je Machado zabio iz penala. Ali domaćini su izjednačili prije kraja prvoga dijela. Zabio je kapetan Marko Trčak u 44. minuti.

No "modri" su se razbudili u nastavku i vratili vodstvo nakon samo pet minuta igre, kad je pogodio Kobi Morris, a prije isteka sat vremena igre Endri Çekiçi i Armin Hodžić u samo dvije minute riješili su svaku dvojbu oko pobjednika.

U 63. minuti Dani Olmo postigao je prvijenac u modrom dresu za 5-1, a Çekiçi diže na 6-1 pet minuta potom. Alexandru Mățel u 82. minuti također se upisao u strijelce postavivši konačnih 7-1 devet minuta prije kraja.

KRAJ Duga Resa - Osijek 1-3: Evo i prvog gola danas. Poveo je Osijek u 22. minuti utakmice golom Peroševića, asistirao je Čuljak. Isti igrač povisio je vodstvo gostiju u drugoj minuti nastavka. Tomislav Šarić u 80. minuti digao je prednost na ugodnih 3-0, a počasni gol za domaćine zabio je Hrvoje Grčić.

KRAJ Zmaj Blato - Inter-Zaprešić 2-3: Trećeligaš Zmaj iz Blata na Korčuli šokirao je zaprešićkog prvoligaša na samom kraju prvog poluvremena. Strijelac je bio Čubrilo. Taj je rezultat stajao na semaforu sve do 70. minute i penala za goste. Nedugo nakon toga Inter je potpuno preokrenuo utakmicu zabivši još dva gola. Prizmić je iz penala u 90. minuti postavio 3-2.

KRAJ Jadran Poreč - Zadar 0-3: Ivan Tokić doveo je Zadrane u vodstvo 13 minuta prije kraja utakmice kod Jadrana u Poreču. Nakon autogola domaće momčadi, Tokić je u 90. minuti postavio konačnih 3-0.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe