To je to što me zanima!

Dinamovac među najboljima: Emir Dilaver u momčadi tjedna

Emir Dilaver zauzeo je mjesto među 11 najboljih igrača Europske lige. Stoper Dinama je odigrao veliku utakmicu, čvrsto držao obrambeni blok, a sjajnu je večer zaokružio golom za 2-0
Vidi originalni članak

Emir Dilaver je u Uefinoj momčadi kola Europske lige!

Dinamo je pobjedom nad Viktorijom Plzen 3-0 ispisao povijest, modre ćemo gledati u osmini finala natjecanja uz ponajbolje europske klubove, a za prolaz među 16 najboljih momčadi borit će se s Benficom.

PRVE REAKCIJE NA ŽDRIJEB Bjelica: Možemo proći Benficu, nazvat ću i Kovača za pomoć...

FILIP KROVINOVIĆ U svlačionici Benfice raspalio Magazin: Vidimo se, Zagrebe!

Sjajna momčad Nenada Bjelice nije ravnodušnima ostavila ni ljude u Uefi koji su u petak Dinamovu akciju za prvi gol u kojoj su sudjelovali Bruno Petković, Dani Olmo i Mislav Oršić proglasili potezom dana u Europskoj ligi. Sada je Uefa u momčad kola uvrstila Emira Dilavera.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mi bismo pronašli mjesta za sigurno još dvojicu, trojicu dinamovaca, ali teško se ugurati u zvjezdano društvo. Dilaver je odigrao veliku utakmicu, čvrsto držao obrambeni blok, a sjajnu je večer zaokružio golom za 2-0.

U obrani su uz Dilavera Lichtsteiner i Mustafi iz Arsenala, te Coufal iz praške Slavije. Najbolji je bio golman kijevskog Dinama Denis Bojko, u veznom redu su Sarabia (Sevilla), Xhaka (Arsenal), Schlager (Salzburg), Hudson-Odoi (Chelsea), a u napadu Azmoun (Zenit) i Daka (Salzburg).

VIDJET ĆEMO NA TERENU Kladionice uvjerene: Dinamo je veliki autsajder protiv Benfice

POTEZ DANA Za Uefu nema nikakve dileme: Dinamova akcija obišla svijet...

Idi na 24sata

Komentari 9

  • cimerrr 23.02.2019.

    Odličan je taj Dilaver,ne vodi njega Bjelica sa sobom iz kluba u klub zbog lijepih očiju. I onaj Francuz također, Dinamo je godinama imao odličan napad,a šuplju obranu,zato nije mogao daleko. Kod Bjelice sve to odlično funkcionira

  • 22.02.2019.

    Kakav veliki autsajder 3.75 je realan koeficijent. Koliki je trebao biti? Rijec je o jednoj Benfici. A imam osjecaj da bi komentari bili slicni da igra i protiv Chelsea. Dinamo stvarno dobro izgleda, i uz malo srece ima kakve takve sanse da prodje dalje, al realnost je da je ovo vec ogroman uspjeh. Zalosno je to da sto dalje dinamo ode vise igraca pasa pod povecalo velikana, i evo opet nove sezone bez najboljih igraca i opet sve iz pocetka.

  • 22.02.2019.

    Nije Žuti lud kada je pokrenuo uzimanje BH državljanstva za Emira, svaka čast obojici

Komentiraj...
Vidi sve komentare