To je to što me zanima!

Dinamovac u kućnoj karanteni: Supruga mu boravila u Milanu

Supruga jednog od igrača prve momčadi Dinama boravila je tijekom vikenda u Milanu, a odmah po povratku nadležni su nju i supruga uputili u bolnicu Fran Mihaljević...
Vidi originalni članak

Bilo je samo pitanje dana kada će korona virus prijeći u Hrvatsku, a prvi zaraženi je mladić koji je bio u Milanu na utakmici Lige prvaka između Atalante i Valencije. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U Italiji je već preko 280 zaraženih, najviše su pogođene regije Lombardija i Veneto, a sada se pojavilo i u Hrvatskoj. Supruga jednog od igrača prve momčadi Dinama je tijekom vikenda boravila u Milanu na modnoj reviji Philip Plein, a odmah nakon povratka nadležni su nju i supruga uputili u bolnicu Fran Mihaljević na daljnje pretrage.

Neslužbeno doznajemo kako je riječ o Lejli i Izetu Hajroviću. Također, neslužbeno doznajemo kako se u kućnoj karanteni nalazi i Mario Gavranović.

Dinamovci su imali slobodan ponedjeljak, a napadač se družio s Lejlom i Izetom. O svemu se oglasio i Dinamo na službenim stranicama. 

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Nastavno na upite od strane medija, u nastavku donosimo priopćenje kluba.

Po saznanju kako je supruga jednog od igrača prve momčadi GNK Dinamo tijekom vikenda boravila u Milanu u Italiji, liječnička služba preventivno je djelovala i uputila igrača i njegovu suprugu u bolnicu Fran Mihaljević. S obzirom na to da osobe ne pokazuju simptome zaraze koronavirusom, trenutno nisu provedena nikakva testiranja već su osobe upućene u kućnu karantenu čije trajanje ovisi o nadzoru i procjeni epidemiologa. 

Svim igračima upućena je preporuka izbjegavanja i odgode putovanja u pokrajine zahvaćene virusom. Pravovremeno ćemo obavijestiti javnost o daljnjim događanjima.

Oglasila se i Lejla

LEYLA O KORONI 'Bila sam jednu noć u Milanu, ali nemam nikakve simptome...'

- Hvala svima koji su zabrinuti za moje zdravlje. Bila sam tijekom vikenda jednu noć u Milanu, a nakon što sam se vratila u Zagreb samoinicijativno sam otišla u kliniku kako bih se podvrgnula testiranju s obzirom na to da je u tom djelu sve više zaraženih korona virusom. Ovim putem vas obavještavam da se osjećam odlično i da nemam nikakve simptome zbog kojih bih trebala na daljnje liječenje - napisala je Lejla na svom Instagram profilu. 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • bozetesacuvaj 25.02.2020.

    To je beeeelejla

  • GrgaZlatoper 25.02.2020.

    To nije Dinamo .

  • Burek_sa_sirom 25.02.2020.

    Čitam članak i mislim si, nije valjda hajrovic kad ono...

Komentiraj...
Vidi sve komentare