To je to što me zanima!

Krznar: Mi smo, posuđivanjem igrača, HNL napravili tako jakim

Bili smo konkurentni u Europi jer su nas pritiskali domaći klubovi, ni protiv Varaždina i Istre nismo opušteno mogli ući, kamoli Osijeka koji je bio fenomenalan, rekao je Krznar koji s Dinamom ima ugovor do 2024.
Vidi originalni članak

Nova je kanta stigla na Maksimir. Ukupno 22. za prvaka Hrvatske za koju se Dinamo morao pomučiti malo više i duže nego je navikao zadnjih godina. No, zato je vjerojatno i slađe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Damir Krznar ušao je u odabrano društvo dinamovaca koji su postali prvaci i kao igrači i kao treneri. Krznar je među "11 veličanstvenih" ušao nakon pobjede nad Rijekom 5-1. Međutim, sezona za Zagrepčane još nije gotova. Još je u igri trofej Kupa protiv Istre, ali ciljevi su za novu sezonu već na stolu...

- Dvostruka kruna i grupna faza jednog od europskih natjecanja, s tim da ono ne bude kao i ove sezone - jasan je bio Krznar pred novinarima podno južne maksimirske tribine.

- Već bismo ulaskom u Ligu prvaka ostvarili cilj, ali ne bismo tu stali. Prije sada već dvije godine Neno Bjelica i njegov stožer s većinom ovih igrača bili su blizu, da nije bilo onog nesretnog Šahtara. Probat ćemo napraviti podvig i to će nam biti neformalni cilj.

I, manje-više, s istom momčadi uz vjerojatno koje pojačanje.

- Zasad je sve na razmišljanjima, a, primjerice, željeli bismo zadržati Mišića - dodao je Krznar koji ostaje na klupi, bez dvojbe.

- Imam ugovor do 2024. godine i mogu ga uprskati samo ja.

ZABIO PREKRASAN GOL Mišić: Ostao sam bez zraka, ali došao sebi, a sad treba izgurati Kup pa onda feštati kako spada

Osvrnuo se Dinamov trener i na rivale u prvenstvu.

- Nisu bile floskule da nam treba jak Hajduk da bismo i mi bili jači. Ova je godina potvrdila da je Dinamo posudbama svojih igrača napravio jaku hrvatsku ligu. Bili smo konkurentni u Europi jer su nas pritiskali domaći klubovi, ni protiv Varaždina i Istre nismo opušteno mogli ući, kamoli Osijeka koji je bio fenomenalan. Mislim da će nam Osijek biti glavni konkurent i sljedeće sezone.

ŽDRIJEB 15. LIPNJA Dinamo će biti nositelj u sva četiri pretkola Lige prvaka! Već zna puno mogućih suparnika...

U pripreme za istu dinamovci bi mogli bez nekoliko igrača budući da bi se na širem popisu izbornika Dalića, koji sada dopušta 26 imena, moglo naći koje Dinamovo ime više.

- To je uvijek krimen velikih klubova koji daju gro igrača. Da, to nam stvara problem, ali nismo sebični, štoviše, veselimo se što smo satkani od puno reprezentativaca.

UŠAO U POVIJEST Krznar među 11 veličanstvenih: S Dinamom su osvojili naslove prvaka i kao igrači i kao treneri!

 

Idi na 24sata

Komentari 93

  • dinzag 10.05.2021.

    Samo treba uvest klauzulu da igrač kojeg posuđujemo ne igra protiv nas.

  • nije mi nist' 10.05.2021.

    Ma da vi ste zasluzni sto je Hnl jak...Pa za vas bi bilo najbolje da posudite jos vise igraca iducu sezonu da imate jos vise bodova zagarantiranih.. Pa mozete hnl igrati sa limacima(osim protiv Hajduka i Osijeka) a prvu ekipu samo čuvati za Europu..

  • biberrr 10.05.2021.

    I Krznar i Zoki Mamić su u Hrvatskoj apsulutno potcijenjeni kao treneri. Realnost je da su to stručnjaci Top klase,kao i Peternac,općenito je nogometna struka u HNL-u jako kvalitetna i otud takav rast kvalitete i naših klubova i naših nogometaša. Bar da smo na drugim područjima tako jaki,gdje bi nam bio kraj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare