To je to što me zanima!

Dječak (9) žonglirao 200 puta s loptom u čast Modrića: 'Nadam se da će Luka vidjeti ovaj video'

Luka Modrić (35) osvojio je La Ligu u četvrtak, a u petak su društvene mreže pisale samo njegovo ime. Jedan je dječak iz Indije posebno Luki htio odati počast pa je 200 puta žonglirao loptom za svoga idola
Vidi originalni članak

Koliko nogomet može povezati ljude i inspirirati ih pokazuje i primjer jednog devetogodišnjeg dječaka. Naime, dječak je  iz Indije na svoj 9. rođendan 200 puta žonglirao loptom i to posvetio svome idolu Luki Modriću. Video je dugačak gotovo dvije minute, a na društvene mreže ga je postavio prijatelj dječakovog oca i napisao kako se nada da će i Luka vidjeti ovaj slatki podvig koji je za njega napravio njegov obožavatelj. 

POGLEDAJTE VIDEO: Životna priča najboljeg na svijetu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

"Prijateljev sin je proslavio svoj 9.  rođendan i 200 puta žonglirao nogometnom loptom. Posvetio je to svome idolu Luki Modriću i nada se da će i on vidjeti ovaj video", stoji u tweetu koji se mahnito širi internetom.

Doduše, nije niti čudno da je Modrić  toliko 'zaludio' cijeli svijet kada u godinama u kojima se većini igrača gasi karijera, on igra na nivou na kojemu je osvojio Zlatnu loptu 2018. i drugo mjesto na svijetu s reprezentacijom.

BARCELONA BEZ TITULE Bijesni Messi: Pa mi smo slabi! Teško ćemo uzeti i Ligu prvaka

U nastavku ove sezone osjetno je najbolji igrač Reala koji donosi prevagu i kažnjava svaku pogrešku protivnika osobito u prostoru 30-ak metara od protivničkog gola gdje je 'kao kod kuće' i gdje je baš u četvrtak uzeo loptu Villarrealu i poslao ju Benzemi za prvi gol na utakmici, koja je, kasnije će se ispostaviti, utakmica za slavlje 34. Realove titule prvaka Španjolske.

IZBROJITE TE TROFEJE Modrićeva generacija korak do najslavnije u povijesti Madrida!

Modrić svojom igrom nadahnjuje mnoge, a  osobito kada se prisjetimo njegovog djetinjstva. Siromaštvo podno Velebita, odlazak u Mostar pa u Zagreb, da bi se onda profilirao u najboljeg nogometaša svijeta koji je Hrvatsku vodio do finala na Mundijalu u Rusiji, sebe do velikih individualnih nagrada, a evo sada i Zidanea i društvo do osvajanja Primere. Hvalospjevi pristižu sa svih strana, na ovu nadmoć Luke Modrića nitko nije imun. Hrvat je još jednom pokazao svoju nogometnu klasu. 

SRETAN 16. SRPNJA Naklonite se kralju! Luka i s 34 rješava prvenstva, a Iniesta i Xavi tad su bili na rubu penzije

Idi na 24sata

Komentari 18

  • LUKAM10 LEGENDA 18.07.2020.

    Čovik i po

  • LUKAM10 LEGENDA 18.07.2020.

    Orjuna na aparatima

  • StjepanValjak 17.07.2020.

    je poslati će ti dres koji nikada ne budeš dobio,takav je naš Luka sušto poštenje

Komentiraj...
Vidi sve komentare