To je to što me zanima!

Dobre vijesti za Hajduk: Zbog Partizana će postati nositelj?

Partizan ima bolji koeficijent od Hajduka i kako je izbačen iz Europe, splitski klub popeo se za jedno mjesto. Hajduk bi, ako prođe u 4. pretkolo, mogao imati status nositelja...
Vidi originalni članak

Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane. Uefa je izbacila beogradski Partizan iz europskih natjecanja na jednu od sljedeće tri sezone zbog neisplaćenih dugova, a tom odlukom najviše bi mogao profitirati - splitski Hajduk. 

Partizan ima bolji koeficijent od Hajduka i kako je izbačen iz Europe, splitski klub popeo se za jedno mjesto. Ako ostane ovako, izgledno je da će biti nositelj u četvrtom pretkolu Europske lige. Naravno, ako se plasira. 

Partizanov koeficijent je 16.075, Hajdukov je 11.550 i splitski klub trenutno je treći ispod crte u 4. pretkolu. Obično do tog pretkola ispadne dosta nositelja i crta se pomiče pa bi Hajduk lako mogao ključno pretkolo dočekati kao nositelj. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • mestar 11.01.2017.

    To je isto kao da se netko veseli kad mu susjedu crkne krava. Nisu mi dragi te beogradski klubici i ije me briga zasto i koliko su ih kaznili, ali treba bit sportas i za sve se izborit na terenu ne cekat da nekoga kazne pa tko to bio da bio.

  • Goldy1987 11.01.2017.

    Ljudi pisu gluposti ... kako vam svima nije jasno da ce kao i prosle godine 4.mjesto na tablici biti dovoljno za europu. Ako Rijeka ili Dinamo osvoje kup onda i 4.mjesto vodi u EL

  • drmm 11.01.2017.

    ...opet im srbi pomažu,ah što ćeš...vječita povezanost...!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare