Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
41 komentara

Uefa žestoko kaznila Partizan: Izbačeni iz Europe na 1 sezonu

Ovo je vrlo oštra i žestoka kazna pišu strani mediji, a Uefa navodi da je baš takva kazna potrebna budući da je Partizan prekršio pravila o neplaćenim dugovima tri puta u posljednjih pet godina

.
Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

Aktualni srpski doprvak, beogradski Partizan, izbačen je iz Europe na jednu od sljedeće tri sezone odlukom financijske komisije Uefe.

Uefa je zabranila Partizanu igranje u Ligi prvaka i Ligi Europe u jednoj od naredne tri sezone zbog neisplaćenih dugova. U presudi krovne europske nogometne organizacije navodi se da je u 2015. godini srpski klub skupio skoro 2,5 milijuna eura neplaćenih dugova, uglavnom poreznim institucijama u Srbiji.

Ovo je vrlo oštra i žestoka kazna pišu strani mediji, a Uefa navodi da je baš takva kazna potrebna budući da je Partizan prekršio pravila o neplaćenim dugovima tri puta u posljednjih pet godina.

Jedan od čelnih ljudi Partizana Miloš Vazura, izjavio je za srpski Kurir da je kazna uvjetna i da neće biti aktivirana ukoliko do 31. siječnja Partizan namiri preostale dugove.

Riječ je o 360 tisuća eura...

Naši partneri pišu
Message