To je to što me zanima!

'Kauboji' proslavili srebro na Trgu: Predstavili 'novu himnu'

Srebrni rukometaši na zagrebačkom glavnom Trgu slave s okupljenima još jedan veliki uspjeh! Zapjevali su svi zajedno hitove Miše Kovača, Mate Bulića, Zaprešić boysa, a ime Željka Muse je novi viralni hit
Vidi originalni članak

'Kauboji' su na ugodno popunjenom Trgu proslavili još jednu medalju s velikih natjecanja! Nakon poraza od Španjolske u finalu (22-20) u zagrebačkoj zračnoj luci  su ih oko jedan ujutro dočekali ih najvjerniji navijači, a nešto kasnije na Trgu bana Jelačića bila je prava fešta!

Sve je počelo tortom u hotelu te zagrijavanjem atmosfere u busu koji je prevozio 'kauboje' do Trga, dok su ih bučni navijači nestrpljivo čekali. 

 Željko Musa nije mogao dati izjavu za RTL jer su mu suigrači 'pomagali' skandiranjem njegovog imena u melodiji pjesme 'Željo moja' od Doris Dragović, a isto su napravili i Zlatku Horvatu. Velika je fešta već na putu do Trga, a ubrzo će biti i prava erupcija na zagrebačkom glavnom Trgu. Otvorila  se i pokoja boca piva, neka dečki popiju, zaslužili su!

POGLEDAJTE GALERIJU

- Vidite sami kakva je atmosfera u busu - rekao je Marin Šego, a nadovezao se Marić: Ma četiri autobusa turista dolaze k Šegi u Međugorje!

- Mali je žal ostao za zlatom, ali možemo biti ponosno na ono što smo odradili, ali i Hrvatska može biti ponosna na nas - rekao je naš reprezentativni golman.

Nakon dolaska na pozornicu publika je eruptirala. Pljeskom i povicima pozdravili su svoje heroje, a pjevali su zdušno uz Zaprešić boyse, Matu Bulića, ali ipak je najveći hit nova neslužbena himna rukometaša. To je pjesma posvećena Željku Musi na melodiju pjesme 'Željo moja' u izvedbi Doris Dragović.

- To su provokacije od mojih igrača, ne znam zašto, konstantno me provociraju. Ali što reći, ovakvi trenuci su prekrasni i to se pamti cijeli život. A ove provokacije ću im zapamtiti az cijeli život - rekao je heroj polufinala Željko Musa.

LINO NA DOČEKU 'Imamo državu, ali sve manje djece. Treba nam zajedništvo!'

Govorili su i kapetan Duvnjak, najbolji srednji vanjski prvenstva Igor Karačić, a posebno je emotivan bio i izbornik Červar. Nova medalja s velikih natjecanja je tu, a sad slijedi mali odmor jer već u travnju nas čekaju nova rukometna uzbuđenja na kvalifikacijskom turniru za OI gdje igramo u skupini s domaćinima Francuskom, Tunisom i Portugalom.

Idi na 24sata

Komentari 191

  • MatijaVidaković 28.01.2020.

    čestitke na uspjehu i šteta što im je zec zbriso!!!

  • Desperadooo 27.01.2020.

    Mi smo za srbiju I ostale velesila, sramite se sa takvim izjavama. Trba tw biti ponosni na Hrvatske sportage, drugcije nebi vas nitko spominjo da nema nas!!!!! Igraju moja HRVATSKAAAAAAAA!!!!!!!!!!

  • 27.01.2020.

    Hercegovci su Hrvati. Mostar je glavni grad Herceg Bosne. Svi koji imaju nešto protiv neka se nabuše kypca

Komentiraj...
Vidi sve komentare