To je to što me zanima!

Dok svira radio... Pašalić je u momčadi tjedna Lige prvaka

Mario Pašalić bio je dvostruki asistent, stoga nije iznenađenje da ga je Uefa uvrstila u momčad tjedna Lige prvaka. Atalantin vezni red dominira jer tu su uz Pašalića još Iličić i Freuler, a društvo im prave Niguez i Čerišev.
Vidi originalni članak

Prva je tura prošla. U utorak i srijedu odigrane su prve četiri utakmice osmine finala Lige prvaka. Sljedeći tjedan igraju se ostale četiri, a onda slijede uzvrati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Europski prvak izgubio je u Madridu od Atletica (1-0) za koji je Šime Vrsaljko odigrao odličnu utakmicu, čudesni Norvežanin Haaland nokautirao je PSG u Dortmundu (2-1), Leipzig Tottenham usred Londona (0-1), a najveći je posao napravila Atalanta deklasiravši Valenciju na San Siru 4-1.

BERGAMO U TRANSU Talijani o Pašaliću: Pa Hrvat je blago Atalante! Svugdje ga ima

U toj je utakmici Mario Pašalić bio dvostruki asistent, stoga nije iznenađenje da ga je Uefa uvrstila u momčad tjedna Lige prvaka. Atalantin vezni red dominira jer tu su uz Pašalića još Iličić i Freuler, a društvo im prave Niguez i Čerišev.

U braničkom redu najbolji su dojam ostavili još jedan Atalantin igrač, Hateboer, zatim Leipzigov Laimer te Atleticovi Felipe i Lodi. Na golu je Leipzigov Gulacsi, a baš nikakve dileme nije bilo za posljednje napadačko mjesto. Jasno, Erling Haaland.

Naš Pašalić je dan nakon utakmice pobrao nove pohvale talijanskih medija.

SKORO I ZABIO Pašalić presretan: Tko te pita za promašaj nakon četiri gola!

- Pun ga je teren, opasan po protivnički gol, jak i na lopti i u duelu, a stigao je namjestiti dva gola... Hrvat je jedno od zaštitnih lica ove Atalante koja piše povijest - tvrdi Repubblica.

- Igrač kakve Gasperini voli. Nije čudo da bi Atalanta za njega Chelseaju bez problema iskrcala 15-ak milijuna eura jer to je vrhunska cijena za takvog nogometaša. Sjajan u vezi i opasan uvijek kad se priključi napadu - piše, pak, Eco di Bergamo.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • dmiota 21.02.2020.

    Sve je to jedna slučajnost kakva asistencija.na centru doda loptu igraču koji trči sa loptom 30 m i zabija gol on je loptu dodirnuo bar 5 puta znači da je sam sebi asistirao asistencija je dodavanje je asistiraš i odmah dodir i gol to je ispravna asistencija ovo važi za sve ne samo za Marija

  • STOP_SRPSKOJ_MITOMANIJI 20.02.2020.

    Svaka cast Mario, jos jedan dokaz da vezni red Hrvatske konstantno ima odlicne igrace:Prvo su bili Prosinecki,Boban i Asanovic, pa Modric,Rakitic,Brozovic i sada slijede Kovacic,Pasalic,Vlasic...!!!!

  • Vladovladić_1 20.02.2020.

    Slijedeće kolo jedva čekamo vidjeti Baloga i ishlapjelog dinamovca Samovojsku kako čekaju da se pojavi "naš Olmo" - a Olmo, španjolski potencialni reprezentativac sjedi na klupi. Za to vrijeme hrvatski reprezentativac Pašalić igra, ali njega nema u prijenosu. Čestitam španjolskoj radio televiziji na odabiru. Pozdravi te Mamića.

Komentiraj...
Vidi sve komentare