To je to što me zanima!

Đoković negativan na COVID-19!

Novak je bio među zaraženim tenisačima koji su nastupili na Adria Touru u Zadru i testirao se po povratku u Beograd, a nakon desetak dana test je bio negativan i njemu i supruzi Jeleni
Vidi originalni članak

Novak Đoković i njegova supruga Jelena negativni su na COVID-19. To su pokazali najnoviji rezultati PCR testa koji su oboje napravili u Beogradu, priopćili su u četvrtak iz tima najboljega svjetskog tenisača.

POGLEDAJTE VIDEO: Korona party u Beogradu

Srbin je bio pozitivan na korona virus po povratku s Adria Toura u Zadru prošli tjedan, gdje su nastupali i drugi pozitivni tenisači: Bugarin Grigor Dimitrov, Hrvati Borna Ćorić i Goran Ivanišević, Dimitrovljev trener Christian Groh, Đokovićev kondicijski trener Marco Panichi, a zarazila se i HTV-ova voditeljica Mirna Zidarić.

"Novak i Jelena nisu osjećali nikakve simptome virusa, a test su napravili po prethodnom dogovoru s liječnicima. Prethodnih 10 dana, od povratka iz Zadra, Đokovići su proveli u samoizolaciji, prateći sve protokole i sigurnosne mjere u vezi sa COVID-om 19", priopćili su iz Đokovićeva tima.

Đoković se nije htio testirati u Zadru, već u Beogradu, gdje je bio na kućnom liječenju. Našao se na udaru svjetskih medija zbog organizacije serije teniskih turnira usred pandemije, dok profesionalni tenis miruje. I to mu se obilo kao bumerang, ali imao je najbolju namjeru, dati ljudima malo uživanja u vrhunskom tenisu i prikupiti novac za humanitarne svrhe.

"Brodovi ne potonu zbog vode koja ih okružuje, već zbog vode koja uđe u njih. Nemojte dozvoliti da ono što vas okružuje uđe u vas i povuče vas na dno", objavio je prije nekoliko dana Nole.

Prije dva tjedna u Zadru su boravili i Marin Čilić, Alexander Zverev, Andrej Rubljev, Donna Vekić, Olga Danilović, Iva Majoli, Biserka Petrović, premijer Andrej Plenković... Bio je to tjedan spektakularnih događaja na Višnjiku i u Zadru, ali je prekinut tik prije finala, kad je Dimitrov iz Monaka javio da je pozitivan na koronu. Finale je odmah otkazano.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 102

  • 5FDP 02.07.2020.

    Mislim da mu je karijera okončana nakon katarze koju je prošao s ovom opakom bolešću, bojim se da nikad više neće biti onaj stari. Drži se Novak, sretan i brz oporavak !

  • BarunMunchausen 02.07.2020.

    Javili se sponzori i Nole odjednom ozdravio. 🖕

  • dektiva3 02.07.2020.

    Korona virus=izgovor za stvaranje novog svjetskog poretka,naravno na štetu slabijih...

Komentiraj...
Vidi sve komentare