To je to što me zanima!

'Đokoviću, i da si na Sjevernom polu, to ne možete napraviti. Izveli ste pravi horor-show...'

Vidio sam ogromnu neodgovornost i nezrelost. Ma, sve i da si na Sjevernom polu, nemoj partijati i onda to objavljivati na Instagramu. Bili su toliko neodgovorni da mi je teško naći riječi, kaže Brazilac Bruno Soares
Vidi originalni članak

Sa svih strana teniskog svijeta uglavnom pristižu otrovne i napadački nastrojene strelice na ono što se prošlog vikenda dogodilo u Zadru u režiji Novaka Đokovića. Objava Grigora Dimitrova da je pozitivan na korona virus pokrenula je lavinu koja je spektakularnu završnicu spektakla u "pet do 12" pretvorila u šokantnu, a s kojom će se sada najviše od svih morati boriti prvi tenisač svijeta.

POGLEDAJTE VIDEO: Otkazano finale Adria Toura

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bio je to horor-show - rekao je Brazilac Bruno Soares, partner našeg Mate Pavića u parovima, za GloboEsporte.

- Vidio sam ogromnu neodgovornost i nezrelost. Ma, sve i da si na Sjevernom polu, nemoj partijati i onda to objavljivati na Instagramu. Bili su toliko neodgovorni da mi je teško naći riječi.

UŽIVO: SVE O KORONA VIRUSU Zadar: Negativna su 74 uzorka!

Gotovo nitko nije na Đokovićevoj strani niti, realno, ispada sada, ima ikakve osnove da bude. Kritičari, barem oni njegovi stalni, sada su došli na svoje. A ima ih...

- Ne vjerujem da je bila nužna zabava igrača na kojoj su svi bili jedan na drugome, a sad su dvojica pozitivna. Đoković bi trebao osjećati nekakvu odgovornost i za to kako je sve to završilo - kaže Britanac Daniel Evans.



- To je loš primjer, čak i ako pravila u pojedinoj zemlji sve to dopuštaju. Ali pandemija nije šala. Potpuno su zanemarili sve mjere sigurnosti.

ODUSTAO OD TURNIRA Igrao protiv Đokovića: I Viktor Troicki zaražen korona virusom!

Andy Murray, pak, sve je iskoristio da bi postavio nekoliko pitanja organizatorima US Opena na koja vjerojatno još ni oni ne znaju dati konstruktivan odgovor, a US Open trebao bi početi 31. kolovoza.

- Ako svi moraju biti zatvoreni u "balonu", koja će biti kazna za one koji prekrše pravila, koji izađu iz "balona"? Zamislite situaciju, zadnji su dani US Opena i netko tko je dogurao daleko, prekršio je pravila. Otišao je prošetati na Manhattan ili nešto slično. Onda dobije virus i ne može se natjecati, a treba nastupiti u četvrtfinalu ili polufinalu. Bilo bi to iznimno frustrirajuće, zar ne? Dakle kako se točno misle provoditi i kontrolirati te mjere? Nisam siguran da je to moguće - zapitao se pobjednik njujorškog Grand Slama 2012. godine.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • tonebrod 23.06.2020.

    Zemlja sa milion zakona i pravila a nazalost ta pravila ne vrijede za sve, kako sad vidimo i kod Plenkovića...

  • bvranic 23.06.2020.

    Lose mi je od napada na nacionalnoj razini. Ljudi kad cete mentalno odrasti?! Napadate Đokovića... ok, ali ajmo onda napasti sve redom. Pocnimo sa nasim teniskim savezom, pa ajmo dalje na organizatora u Zadru i direktora turnira Ivaniševića, HTZ, Božinovića, Beroša, gradonačelnika Dukića.... popis bi bio jako dug... ne vidim bas da se njih napada... jer su Hrvati. Nije ni cudo sto nas u svijetu nazivaju glupim, primitivnim, zaostalim narodom. Samo zahvaljujuci takvima kao sto ste vi koji napadate na nacionalnoj razini.

  • bvranic 23.06.2020.

    Koliko vidim danas u mom Zadru nema novooboljelih, a u zupanijama koje nemaju veze sa Zd ih ima dosta. Nisam skuzila da je Đoković bio u Zg, Đakovu i sl. Zar sam nesto propustila??? Nole, drzi se, ne daj da te potresu ovi napadi, i veliko hvala na turniru!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare