Sport

Komentari 7

Igrao protiv Đokovića: I Viktor Troicki zaražen korona virusom!

Igrao protiv Đokovića: I Viktor Troicki zaražen korona virusom!

Nakon Adria Toura je nastupao i na 'Eastern European Championshipu', ali prije toga je igrao protiv Novaka Đokovića u sklupo Adria Toura u Beogradu. Srpski tenisač Viktor Troicki (34) pozitivan je na korona virus

Kako prenosi Blic, još jedan od igrača koji je nastupao na Adria Touru u Beogradu zaražen je korona virusom. To je Viktor Troicki (34) koji je igrao i na revijalnoj nogometnoj utakmici u Beogradu prije turnira, a igrao je i na još jednom turniru kasnije.

Sudjelovao je i na tom turniru Grigor Dimitrov koji je zatim došao i u Zadar gdje se zarazio naš tenisač Borna Ćorić sa još ljudi za čiji će se broj tek saznati kad se obave sva testiranja. Podsjetimo, finale Adria Toura u Zadru je odgođeno zbog toga jer je Dimitrov test na virus bio pozitivan, a kasnije se saznalo da su se zarazili i neki koji su bili s njim u kontaktu.

Nakon meča protiv Đokovića igrao je i protiv Zvereva i Krajinovića, a EEC je odradio protiv dva sunarodnjaka - Butulije i Pavlovića te Litavca Berankisa, a izgleda da je virus tako krenuo u širenje. Rezultati testiranja Novaka Đokovića još nisu gotovi te bi se njegovo stanje trebalo znati sutra.

Najčitaniji članci