To je to što me zanima!

Đokoviću smetala beogradska zemlja, vikao je na Ivaniševića: Molim te, reci mi što da radim!

Nakon svakog poena tražio je od fizioterapeuta da mu donese ručnik, dok su se oko terena sve više skupljali fanovi, novinari i svi koji su htjeli vidjeti Noleta na djelu, a pritisak sigurno postoji. No, to je ipak - Đoković
Vidi originalni članak

Članovi njegovog stožera su se držali po strani. Samo je Goran Ivanišević komunicirao sa njim. A Nole je inzistirao da stalno ponavljaju poen čim bi napravio pogrešku, piše srpski Blic o najboljem tenisaču svijeta Novaku Đokoviću (34) koji će sutra nastupiti na turniru pred domaćom publikom.

DRUGI TURNIR GODINE Đoković se vraća: Zaboraviti ne mogu ono, ostavilo je ožiljak...

U 2. kolu ATP turnira u Beogradu čeka ga sunarodnjak Laslo Đere (26, ATP 50.), a dan prije meča Novak se nije dobro proveo na treningu. Jaki vjetar smetao ga je na treningu s ruskim tenisačem Aslanom Karacevim (28, ATP 30.), a zbog jakog vjetra nije bilo ugodno igrati na zemljanoj podlozi.

- Ne vidim ništa - žalio se Đoković prema pisanju srpskih medija.

Nakon svakog poena tražio je od fizioterapeuta da mu donese ručnik, dok su se oko terena sve više skupljali fanovi, novinari i svi koji su htjeli vidjeti Noleta na djelu. Kako se trening približavao kraju, činilo se da je Novak sve nervozniji, dok je Karacev sve radio mirno i bez pogovora. A onda je Đoković povisio glas prema Goranu Ivaniševiću.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Molim te, reci mi što da radim! - vikao je Novak.

Pritisak je tu, ali najbolji svjetski tenisač već godinama je među najboljima što se tiče mentalnog sklopa i dobre reakcije pod pritiskom. Sad će nastupiti pred svojom publikom, ove godine i nije u standardnom natjecateljskom ritmu zbog znanih problema, ali - to je Đoković.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • ballboa 20.04.2022.

    on zna samo psovati kad mu ne ide nista drugo ne zna

  • mrmagdens 20.04.2022.

    Ovaj mora da poseti lekara

  • 20.04.2022.

    Turska posla

Komentiraj...
Vidi sve komentare