To je to što me zanima!

Dončić: Koga bih volio vidjeti da nastupa u poluvremenu? Cecu!

Prije same utakmice su američki kolege pitali slovenskog košarkaša Luka Dončića o tome koga bi volio čuti na poluvremenu, a on nije trebao puno razmišljati što će reći
Vidi originalni članak

Zabavni program u poluvremenu Superbowla je ipak razina više, ali i NBA se na All Star vikendu trudi zabaviti publiku u poluvremenu utakmice. Doduše, ne rade to s tako jakim imenima kao što to rade kolege iz NFL-a, ali - pokušavaju.

REVIJALKA Giannis odigrao 20 sekundi na All Staru, njegova momčad na pogon Tatuma dobila Jamesovu

Prije same utakmice su američki kolege pitali slovenskog košarkaša Luka Dončića o tome koga bi volio čuti na poluvremenu.

@bajaapapaja 😄#lukadoncic #doncic #nbaallstars #basketball #nba ♬ original sound - nbabalkan

- Od Amerikanaca ili? Aha, svih. Vjerojatno ne znate, ali reći ću Ceca - rekao je igrač Dallas Mavericksa.

Riječ je o Svetlani Ceci Ražnatović, udovici ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana. Košarkaši iz zemalja bivše Jugoslavije vole za vrijeme zagrijavanja na zvučnicima slušati taktove izvođača iz regije, a Dončić je poznat kao zabavljač i ljubitelj takvog žanra glazbe.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Nameless 20.02.2023.

    A zašto ne Rammstein, Slipknot ili Behemoth? Da razbude publiku 😏

  • David1Prometheus 20.02.2023.

    Neki dan sam sokiran gledao NBA nekih 10 min i odustao, kad sam vidio obrambenog diva koji slovi za vrh centra koji dobro brani reket i njemu i jos jednom njegovom suigracu dolazi lagano hodajuci kepec play, i tada on radi nes sto nikad necu zaboravit, pocme lagano mlatarat rukama kao u igrici bez ikakvog rezona simulirajuci neki obrambeni stav ko da imao epilepticni napad, i onako lagano se odseta unatraske iza table iako napadac uopce nije bio blizu njemu i isticao je napad i naravno play se samo dosetao i ubacio loptu u kos, a ponavljam imao je vrh poziciju superiornu u usporedbi s napadacem i 90 posto bi zaustavio napad da je samo ostao stajat..odtad sam rekao nikad vise necu gledat nba pa oni glume ko u NBA igrici simuliraju te pokrete da se s tribine vidi kao da pokusavq obranu igrat a zapravo se svi redom micu s puta i neobjasnjivo odu iza table i pustaju totalno napadaca da zabije jer je tak atraktivnije..fuj

  • ČA!! 20.02.2023.

    Cecu??? O ma….. vam …….

Komentiraj...
Vidi sve komentare