To je to što me zanima!

Dosada na Poljudu: Hajduk i Split razočarali bez golova...

'Bili' su pred oko 10 tisuća gledatelja odigrali samo 0-0 protiv gradskog suparnika RNK Splita i tako pomalo tmurno najavili uzvratni susret protiv Kopra u Europi...
Vidi originalni članak

Nogometaši Hajduka su pred 10-ak tisuća gledatelja na Poljudu odigrali 0-0 protiv gradskog suparnika RNK Splita te tako uoči uzvratne utakmice drugog pretkola Europske lige protiv Kopra zakazali da pred svojim navijačima potvrde dobru formu i u pobjedničkom tonu pokušaju nadoknaditi zaostatak protiv slovenske momčadi. 

Vlašić 'lažna devetka'

'Bili' su u utakmicu ušli bez Kamerunca Francka Ohandze kojeg nije bilo ni na klupi već je trener Damir Burić postavio Nikolu Vlašića kao 'lažnu devetku'. Derbi Sv. Duje nam je u prvom poluvremenu pokazao poprilično loš nogomet. Gosti tako na Poljudu nisu imali niti jedan pokušaj ili udarac prema golu, dok su domaćini tek jednom zapucali u okvir, a najbolju priliku propustio je Pejić u 45. minuti nakon odličnog dodavanja Balića

Na početku nastavka ušao je Bencun umjesto Malokua, no nismo puno vidjeli niti od njega. Ušao je kasnije i Maglica umjesto Balića, ali jednostavno danas nije bilo pravih pokušaja. Gosti su se predstavili kao čvrsta momčad i trener Zoran Vulić je zadovoljan osvojenim bodom. 

Burić uveo pa vratio Bencuna na klupu

Na kraju smo vidjeli samo po jedan pokušaj u okvir gola s obje strane, a utakmicu je obilježio i mali incident na klupi Hajduka. Naime, Burić je u 80. minuti iz igre izvadio Bencuna koji je ušao u 46., a ovaj je bijesan vikao prema treneru i krenuo prema svlačionici kada se Burić oštrim glasom uputio prema njemu i vratio ga na klupu. 

Idi na 24sata

Komentari 81

  • dario1983 20.07.2015.

    hajduk se lagano priprema za dugopolje nagodinu

  • fuu kam ise 20.07.2015.

    Znam da cu dobivat minuse , ali da je po meni ja bi stavio Viskija za kapetana

  • hyndai 20.07.2015.

    Kako 10000,a rekli su da će biti 100 000 gledatelja.Inače,nije ih bilo ni 6000,lažu opet.Gdje su brojači,neka kažu istinu.Mali klub Hajduk opet nešto muti.USKOK !

Komentiraj...
Vidi sve komentare