To je to što me zanima!

Drama na Maksimiru: Jakirović vodio trening, Peras i igrači su stali iza njega. Ipak će ostati?!

Trenutačna situacija bliža je onoj da će i dalje ostati na klupi Dinama, ali pitanje je što će se dogoditi na sastanku i tko će voditi 'modre' protiv Istre 1961 za vikend
Vidi originalni članak

Nakon blamaže i poraza protiv Lokomotive (3-0), Dinamo je odradio jutarnji trening. Vodio ga je Sergej Jakirović čiji su odlazak zazivali navijači na tribinama Maksimira, a izgledalo je kao da će se on dogoditi jer se u upravi pojavilo dosta onih koji su to željeli. 

OPLEO PO DINAMU Pamić: Zbog čega je Jakirović zaslužio takav kredit?! Baturina igra najgori nogomet u karijeri

No, to se nije dogodilo jer postoji i netko tko Jakirovića štiti. Riječ je o predsjednici Uprave Vlatki Peras koja je stala iza trenera, a to je napravila i svlačionica koja nije imala objašnjenja za lošu igru, ali sigurno nije bila riječ o tome da se 'buši trener'. Bilo kako bilo, 'profa Jakir' mora odraditi još i suočavanje s Upravom.

POGLEDAJTE VIDEO: Reakcija tribina nakon poraza Dinama od Lokomotive (0-3)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Trenutačna situacija bliža je onoj da će i dalje ostati na klupi Dinama, ali pitanje je što će se dogoditi na spomenutom sastanku. 'Modre' već u subotu očekuju gostovanje u Puli kod Istre 1961, a vidjet ćemo tko će tada biti na klupi. 

Naravno, tu u pitanje dolaze i financije, jer koliko znamo, Jakirović bi u slučaju otkaza trebao dobiti šest mjesečnih plaća, odnosno oko pola milijuna eura. A s obzirom na još dva prijevremena raskida ove sezone, moglo bi se 'nakupiti previše'.

Jakirovićeva sudbina bit će poznata tijekom dana...

Idi na 24sata

Komentari 282

  • vaki_naki 25.01.2024.

    Kakva crna otpremnina, radio sam u odvjetničkom uredu u sektoru ugovori i između ostalog sportski ugovori. Trener ima pravo na otpremninu samo u slučaju raskida ugovora kada je ispunio sve ciljeve ugovorom, između ostalog stavi se i broj bodova na kraju sezone ili prosjek osvojenih bodova nakon 1/3 odigranog prvenstva. Kakvi to pravnici rade u Dinamu da ga ovako reketiraju kriminalci.

  • bbb8697 24.01.2024.

    i Vlatka i Sergej smjena. Ubili ste Svetinju

  • dine 24.01.2024.

    Večina je vas za smjenu trenera a niti jedan nema konkretnog prijedloga tko bi mogao biti novi?ja mislim da je to upravo problem kod dinama.oni bi njega pod hitno smjenili ali nema tko drugi preuzet.petfektni kaos i nesposobnost…

Komentiraj...
Vidi sve komentare