To je to što me zanima!

Drama nigerijskog kapetana: Oteli su mi oca prije utakmice

Rekli su mi da će ustrijeliti mog oca ako prijavim slučaj policiji. Bio sam zbunjen, nisam znao što trebam napraviti, ali nisam mogao iznevjeriti naših 180 milijuna navijača, kaže Obi Mikel
Vidi originalni članak

Otac nigerijskog kapetana Johna Obi Mikela otet je prije utakmcie Nigerije Argentine, potvrdila je tamošnja policija. Michael Obi i njegov vozač Ishaya John oteti su za vrijeme vožnje na cesti između Makurdija i Enugua, a otmičari su kao otkupninu tražili 28 tisuća dolara.

Međutim, zahvaljujući pravovremenoj reakciji policije, dvojac je spašen i sretno vraćen kući:

- Potvrđujemo kako je vijest o otmici istinita te kako su Michael Obi i Ishaya John spašeni. Prvotno su odvedeni u gusto šumsko područje, ali su naši ljudi dobro reagirali i nakon pucnjave iz vatrenog oružja, otmičari su svladani - rekao je policijski službenik Ebere Amaraizu.

Vijest o otmici svog oca, Obi Mikel primio je uoči odlučujeg dvoboja skupine D protiv Argentine:

- Rekli su mi da će ustrijeliti mog oca ako prijavim slučaj policiji. Bio sam zbunjen, nisam znao što trebam napraviti, ali nisam mogao iznevjeriti naših 180 milijuna navijača. Nisam htio to reći izborniku jer je morao pripremiti utakmicu s Argentinom tako da bi ga to sigurno uzrujalo. Bez obzira koliko sam htio s njim pričati o tome, jednostavno nisam mogao - rekao je Obi Mikel.

VIDI OVO! Hrvatska ima drugi najljepši dres na Svjetskom. 

VIDI OVO! Ovo su najljepše navijačice sa Svjetskog prvenstva. 

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Idi na 24sata

Komentari 9

  • dulepacov17 04.07.2018.

    Meni je netko oteo curu prije dvije godine...i dan danas cekam da se vrati

  • Kolllegah 03.07.2018.

    Johne otvori litru rakije ...pusti pjesmu od seje kalaca e moj cale sad kada te nema i cekaj da ga vrate ……

  • Tetrapak1 03.07.2018.

    Mislim da mu je to vec peti put da su mu nekog iz obitelji oteli, imas novaca lezis na njima, a da ih iselis iz Nigerije jel ti to palo na pamet ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare