To je to što me zanima!

E moj Madadi, protiv našeg Šege bi htio suhi list da radi...

Čekali smo ga dvije utakmice i onda se ukaže Marin Šego kakvog trebamo. Skinuo je naš Međugorac četiri sedmerca i umirio Katarane, a posebno sirotog Madadija
Vidi originalni članak

Odradili smo ono što smo trebali i morali i s tri boda putujemo iz Aleksandrije u Kairo u drugi krug. Katar je arhiviran s 26-24, bez rupa i oscilacija od početka do kraja, i očekujemo u Kairu još bolju Hrvatsku počevši od Bahreina u četvrtak pa preko Argentine u subotu i na kraju za Dansku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A evo kako su danas igrali:

Ivan Pešić 4 (4 obrane) - Carol natrpa Angolu i Japan, a onda dođe naš Pešo i skine mu prva tri šuta u pet minuta, umiri ga i učini nervoznim. Ako je neki recept bio za njega i Katar, bio je baš taj... 

Marin Šego 5 (6 obrana) - nema ga mjesec i pol dana i što on napravi čim uđe nakon 20 minuta? Obrani tri sedmerca zaredom, pa onda još jedan. Sirotom Madadiju tri. Uračunajte samo to u konačan rezultat. Ču-do. Pa iz Međugorja je, zar ne?

Domagoj Duvnjak 4 (1/4) - još ga čekamo napadački, ne idu mu udarci s poda, a iz zraka skoro ne pokušava. A i obranu čekamo onu duvnjakovsku... Danas opet puno na terenu, 55 minuta, to se broji.

Janko Kević - odmarao Duvnjaka, bez ocjene.

Marko Mamić 4,5 (5/5) - igrao 50 minuta bez predaha, osim onog kratkog za isključenje, i to zaslužuje respekt. Pet golova iz pet pokušaja, pet asistencija, a kako je samo poslao Katarane po ćevape onom fintom...

Halil Jaganjac - ušao na kraju kad smo slomili Katar i osjetio to na terenu.

Josip Šarac 3,5 - sjedi na klupi cijelu utakmicu, Katar dođe na -1 i njemu se okrene Lino da nas umiri. Uspio je, posebno u obrani. 

Ivan Martinović 4 (3/6) - ne mora se više dokazivati jer znamo što može. I nije mu lako, malo igra, malo ne igra, malo samo napad pa malo i obranu. Uhvatio onu loptu ispred Madadija u kontri da ne bude problema i završio u tribinama. I to može, da znamo za dalje.

Luka Šebetić 3 - krenuo jako dobro u obrani s izlascima prema Carolu, ali nije pogledao gol...

Željko Musa 3 (1/1) - odmah upoznao Carola da se neće napucavati previše, no iz nekog razloga prestao udarati. Dosad najbolji u tri utakmice, pa ga čekamo još boljeg za Bahrein, Argentinu pa onda Dansku.

Marino Marić 4,5 (5/7) - Mara je standard u Egiptu. Lakoćom si otvara situacije, a zaustaviti ga mogu tek povlačenjima s leđa koje suci ne vide. Toliko dobar mu se i lopte odbijaju u ruke.

Ilija Brozović 2,5 - i njemu se može dogoditi malo slabija obrana, ali već će protiv Bahreina biti pravi, ne sumnjamo. 

Zlatko Horvat 3,5 (3/4) - Zlaja standardan. Kako li je samo izračunao u centimetar onaj lob...

Ivan Čupić 3 (2/5) - krenuo s dva promašaja i to ga je poremetilo, kao i Ben Ali u obrani. Promašio i sedmerac, kad smo pomislili da nam s njim to neće biti problem.

Manuel Štrlek 4,5 (6/8) - omaklo se i njemu na početku, ali na kraju, bitnije, zabio onu nemoguću van ravnoteže kad je trebalo. A to mogu samo pravi majstori.

David Mandić 2,5 - nije to još onaj Manda koji ne da nikome da prođe kraj njega. Danas je opet Štrlek napadački bio u prednosti.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • MatijaKezele 20.01.2021.

    Ako će Lino i dalje stavljat Šebetića i pogotovo Čupića ispred Martinovića, onda nek ode u penziju odma (ja ga nisam uopće hvalio kad smo bili srebrni). Martinović je odličan i šuter i razigravač, a uz to smo vidjeli kolki je borac

  • AntiMamic 19.01.2021.

    Da nije bilo Sege izgubili bi. Pa covjek 4 sedmerca skine, ne pamtim kad sam to vidio zadnji puta. Igra i dalje losa bez vanjskog suta. Halil Duvnjak Martinovic treba biti vanjska linija jer i Martinovic i Halil su drski i odlicni pucaci koji nemaju respekta prema nikome i to treba iskoristit. Ne mozemo igrati samo na pivota i krila. Pa ljudi moji nama je najbolji strijelac Maric a igra pivota, toliko o vanjskom sutu. Malo jaca ekipa ce nas pregazit, a prva ce nas razvaliti Danska. To je cinjenica

  • Qurcy Ban 19.01.2021.

    Naslov kao da čitam slikovnicu, a ne “članak”....

Komentiraj...
Vidi sve komentare