Obavijesti

Sport

Komentari 20

E moj Madadi, protiv našeg Šege bi htio suhi list da radi...

E moj Madadi, protiv našeg Šege bi htio suhi list da radi...

Čekali smo ga dvije utakmice i onda se ukaže Marin Šego kakvog trebamo. Skinuo je naš Međugorac četiri sedmerca i umirio Katarane, a posebno sirotog Madadija

VIDEO

Odradili smo ono što smo trebali i morali i s tri boda putujemo iz Aleksandrije u Kairo u drugi krug. Katar je arhiviran s 26-24, bez rupa i oscilacija od početka do kraja, i očekujemo u Kairu još bolju Hrvatsku počevši od Bahreina u četvrtak pa preko Argentine u subotu i na kraju za Dansku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Hrvatski rukometaši o sebi 01:54

A evo kako su danas igrali:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ivan Pešić 4 (4 obrane) - Carol natrpa Angolu i Japan, a onda dođe naš Pešo i skine mu prva tri šuta u pet minuta, umiri ga i učini nervoznim. Ako je neki recept bio za njega i Katar, bio je baš taj... 

Marin Šego 5 (6 obrana) - nema ga mjesec i pol dana i što on napravi čim uđe nakon 20 minuta? Obrani tri sedmerca zaredom, pa onda još jedan. Sirotom Madadiju tri. Uračunajte samo to u konačan rezultat. Ču-do. Pa iz Međugorja je, zar ne?

Domagoj Duvnjak 4 (1/4) - još ga čekamo napadački, ne idu mu udarci s poda, a iz zraka skoro ne pokušava. A i obranu čekamo onu duvnjakovsku... Danas opet puno na terenu, 55 minuta, to se broji.

Janko Kević - odmarao Duvnjaka, bez ocjene.

Marko Mamić 4,5 (5/5) - igrao 50 minuta bez predaha, osim onog kratkog za isključenje, i to zaslužuje respekt. Pet golova iz pet pokušaja, pet asistencija, a kako je samo poslao Katarane po ćevape onom fintom...

Halil Jaganjac - ušao na kraju kad smo slomili Katar i osjetio to na terenu.

Josip Šarac 3,5 - sjedi na klupi cijelu utakmicu, Katar dođe na -1 i njemu se okrene Lino da nas umiri. Uspio je, posebno u obrani. 

Ivan Martinović 4 (3/6) - ne mora se više dokazivati jer znamo što može. I nije mu lako, malo igra, malo ne igra, malo samo napad pa malo i obranu. Uhvatio onu loptu ispred Madadija u kontri da ne bude problema i završio u tribinama. I to može, da znamo za dalje.

Luka Šebetić 3 - krenuo jako dobro u obrani s izlascima prema Carolu, ali nije pogledao gol...

Željko Musa 3 (1/1) - odmah upoznao Carola da se neće napucavati previše, no iz nekog razloga prestao udarati. Dosad najbolji u tri utakmice, pa ga čekamo još boljeg za Bahrein, Argentinu pa onda Dansku.

Marino Marić 4,5 (5/7) - Mara je standard u Egiptu. Lakoćom si otvara situacije, a zaustaviti ga mogu tek povlačenjima s leđa koje suci ne vide. Toliko dobar mu se i lopte odbijaju u ruke.

Ilija Brozović 2,5 - i njemu se može dogoditi malo slabija obrana, ali već će protiv Bahreina biti pravi, ne sumnjamo. 

Zlatko Horvat 3,5 (3/4) - Zlaja standardan. Kako li je samo izračunao u centimetar onaj lob...

Ivan Čupić 3 (2/5) - krenuo s dva promašaja i to ga je poremetilo, kao i Ben Ali u obrani. Promašio i sedmerac, kad smo pomislili da nam s njim to neće biti problem.

Manuel Štrlek 4,5 (6/8) - omaklo se i njemu na početku, ali na kraju, bitnije, zabio onu nemoguću van ravnoteže kad je trebalo. A to mogu samo pravi majstori.

David Mandić 2,5 - nije to još onaj Manda koji ne da nikome da prođe kraj njega. Danas je opet Štrlek napadački bio u prednosti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Mvumbi je i dalje zvijezda: Želi ga pola Francuske nakon SP-a
'SHAQ' MOŽE BIRATI

Mvumbi je i dalje zvijezda: Želi ga pola Francuske nakon SP-a

Znam da je ovo posao, ali sve mi je ovo novo. Ne znam još što bih rekao. Uskoro ću odlučiti gdje ću nastaviti karijeru, rekao je pivot DR Konga koji je oduševio sve na SP-u u Egiptu

Nitko ni blizu virtuozu: Balićev rekord dugo će ostati netaknut
NAKLONITE SE MAJSTORU

Nitko ni blizu virtuozu: Balićev rekord dugo će ostati netaknut

Bivši hrvatski rukometni reprezentativac šest puta zaredom našao se u najboljim postavama velikih natjecanja. Sagosen je u Egiptu mogao doći na pet, no prerano je izletio s Norvežanima
Spektakularno finale u Egiptu: Danska ponovno prvak svijeta!
NEVJEROJATNI HANSEN I LANDIN

Spektakularno finale u Egiptu: Danska ponovno prvak svijeta!

Čudesni Hansen, čudesni Landin na golu i Danska je ponovno prvak svijeta! Na koncu su presudile nijanse, ali Danci su zasluženo obranili naslov prvaka svijeta 26-24 i drugi put u povijesti uzeli zlatno odličje