To je to što me zanima!

Edo Pezzi o slučaju Livaja: Dalić je tu najveći krivac! A ljubomora Rijeke prema Splitu je bolesna

To je jedna loša epizoda koja se nije smjela dogoditi i Zlatka Dalića je to zateklo nespremnog. Pazi, glava obitelji treba donositi odluke, tko god ti napadne člana obitelji moraš reagirati, kaže komentator u mirovini
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija bez Marka Livaje (29) izborila je finale Lige nacija nakon pobjede nad Nizozemskom u Rotterdamu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, Livaja je prošli tjedan tijekom priprema napustio reprezentaciju nakon incidenta s gledateljem za vrijeme treninga 'vatrenih'. Sportski komentator koji je trenutno u mirovini, Edo Pezzi, smatra je najveći krivac za tu situaciju izbornik Zlatko Dalić (56).

ZANIMLJIVA FOTOGRAFIJA Pogledajte kako je Livajina supruga komentirala 'vatrene'

- To je jedna loša epizoda koja se nije smjela dogoditi i Zlatka Dalića je to zateklo nespremnog. Pazi, glava obitelji treba donositi odluke, tko god ti napadne člana obitelji moraš reagirati! Dalić nije morao baš tako loše odraditi. Da sam ja izbornik, tražio bih da se isprazni gledalište i povukao bih momčad u svlačionicu - rekao je Pezzi u HRT-ovoj emisiji Studio 4.

- Najveći krivac je Zlatko Dalić. Nije slučaj to samo u reprezentaciji, vidite da i Let 3 nisu smjeli pjevati u Pirovcu. Kompleksi Rijeke prema Dalmaciji i Hajduku su stravični! Radi se o bolesnoj ljubomori prema Splitu, ali ne znam zbog čega,

Imao rasistički ispad na HRT-u

Pezzi je prije par godina šokirao rasističkim ispadom na HRT-u, kada je osudio klečanje engleskih nogometaša, koji su time pokazali znak podrške nogometašima crne boje kože i pokazali da rasizmu nema mjesta u sportu.

'VATRENI' O SLUČAJU LIVAJA Bilić: Livaja nije napravio ništa pogrešno u reprezentaciji! Stanić: Svi su lančano pogriješili FENOMEN LIVAJA Livaja dijeli mentalitet sredine iz koje potječe. Dat će vam srce i dušu ali ne dirajte mu u svetinje

- Ja sam priželjkivao da Italija pobijedi autogolom Engleza u 120. minuti. Oni su davno prestali biti gentlemani. I ovo klečanje i ovo skidanje. Ono brutalno skidanje srebrne medalje, to je sramota za jednu naciju koja se maksimalno pokvarila. Ja sam živio u Engleskoj godinu dana kao student, tamo davno na Svjetskom prvenstvu 1966. u nogometu. To je bio sasvim drukčiji narod od ovoga sada. Svašta je došlo u tu zemlju i tu se ne treba čuditi ovim stvarima. Oni su previše napuhani, oni previše misle da su oni jedini i kako oni kažu "izmislili smo nogomet", tako da sva ova zezancija, gdje su talijanski igrači sad rekli "Nogomet se vratio kući", ali su mislili na Rim, mene veseli. Mislim da je na kraju krajeva sve došlo na svoje i da je ovo pošteni epilog prvenstva - rekao je tada Pezzi.

Idi na 24sata

Komentari 187

  • Otočanin 17.06.2023.

    Najveći krivac je Pezzi i slićni koji podržavaju išaranog narkomana,dakle,Torcida,Split i veliki dio Dalmacije duži niz godina podržavaju postupke tog lika i sad traže krivce u svima osim u sebi.

  • max2017 17.06.2023.

    e drug Peci tko je ljubomorniji u Evropi od Splićana ??

  • Miške 17.06.2023.

    U sve emisije Pecija poziva Vlahov i onda revaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare