To je to što me zanima!

Simeone pokazao zašto je pao Juventus: Slika govori baš sve

Stara dama je možda bila i jača u prvom poluvremenu, no trener Diego Simeone povlačio je odlične poteze, a očito i dobro motivirao momčad u svlačionici jer je nakon predaha na terenu bila još borbenija
Vidi originalni članak

Atletico Madrid slavio je protiv Juventusa 2-0!

ATLETICO - JUVENTUS 2-0 Nestali u pet minuta: Atleticovi stoperi srušili su Staru damu!

No do pobjede nisu došli lako... Stara dama je možda bila i jača u prvom poluvremenu, no trener Diego Simeone povlačio je odlične poteze, a očito i dobro motivirao momčad u svlačionici jer je nakon predaha na terenu bila još jača i borbenija momčad Atletica.

I nakon jednog poništenog gola te par promašenih zicera, Atletico je napokon slomio Juventus, strijelac je bio Gimenez, a ludi 'El Cholo' proslavio je to na svoj način... Pokazao je muda navijačima! 

Valjda je tako htio pokazati na koji način pobjeđuje Atletico - borbom svih 90 minuta! Naposljetku je Atletico došao i do drugog gola, a njega je pet minuta nakon prvog, u 83. minuti, zabio Godin.

Nije mu valjda dovoljno što će mu Costa i Thomas zbog žutih kartona propustiti uzvrat, mogao bi i Simeone popiti kaznu. No njegov potez ni ne čudi, pa Argentinac je legenda Intera i oduvijek se zna - Juventus mu i nije najdraži klub...

Idi na 24sata

Komentari 75

  • Obi-Wan Kenobi 21.02.2019.

    Znači ovo vama nije u redu što je Simeone napravio, a kad je Ronaldo zabio za prolaz protiv Juvea prošle godine iz onog nategnutog penala onda je skinuo dres, slavio izvodio onu svoju suuu proslavu onda je to bilo sportski i ok.

  • mkirilenko 21.02.2019.

    Klošar trener, klošarski nogomet

  • 21.02.2019.

    tako se i igra nogomet,sa žarom,a ne frizurice zalizane, obrve podšišane,štucne do prepona,tamo gdje drugi neće kopačkom ,ja sam išao glavom,zato je jučer pobijedio Atletico!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare