To je to što me zanima!

Engleske legende nahvalile su Gvardiola, a jedan je upozorio: Sudac je mogao svirati prekršaj

Kad sam ga prvi put vidio nisam mislio da može biti toliko dobar. Tehnički, fizički... ma on može i povući prema naprijed, može i driblati. Taj lik ima sve, rekao je Hargreaves
Vidi originalni članak

Hrvatski stoper Joško Gvardiol (21) u osmini finala Lige prvaka pokazao je klasu i oduševio sve ljubitelje nogometa. Leipzig je remizirao protiv Manchester Cityja 1-1, a hrvatski reprezentativac spasio je njemačku momčad od poraza. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gvardiol je u 70. minuti maestralno nadskočio cijelu obranu Cityja i zabio za konačan rezultat, a pohvale za njegovu igru pristižu za svih strana. 'Zapalio' je društvene mreže, a priznanje su mu odala i brojna slavna lica iz svjetskog nogometa. 

Legendarni Rio Ferdinand, ikona Manchester Uniteda, o hrvatskom stoperu misli sve najbolje. 

- Gledao sam ga na Svjetskom prvenstvu, gdje je bio veličanstven. Ima stas i velik je te brz branič. Ali znate što mi odskače kod njega? Njegov temperament. Možete vi imati sve atribute koje želite, ali on je po temperamentu vrlo miran. A upravo to želite - kazao je. 

Bivši engleski veznjak Owen Hargreaves nadovezao se na Ferdinanda rekavši da je Gvardiol najbolji mladi stoper na svijetu. 

- Kad sam ga prvi put vidio nisam mislio da može biti toliko dobar. Tehnički, fizički... ma on može i povući prema naprijed, može i driblati. Taj lik ima sve. Tko god ga dovede, dobit će stvarno posebnog igrača - rekao je. 

 U analizi BT Sporta Martin Keown nahvalio je hrvatskog stopera napomenuvši da je sudac mogao svirati prekršaj. 

- Bio je to prekrasan ubačaj, ali pogledajte koliko je visoko on skočio, tu je postojao samo jedan pobjednik. Bio sam oprezan jer sam mislio da bi sudac mogao svirati prekršaj, ali svaka čast Gvardiolu. Bio je to zaista dobar skok - rekao je Keown.

POGLEDAJTE VIDEO: CROATA OTKRIO NAJJAČE PIJANSTVO

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 23.02.2023.

    Spominju li onog 99 po engleskoj?

  • MateCro 23.02.2023.

    Naravno da faul nije jer je dodir bio minimalan a odraz maksimalan. Zar mislite da Ruben Diaz ne bi ganjao suca da je mislio da je faul nad njim? I ostali iz Cityja. A nitko ni A nije zucnuo kod gola.

  • Anonimuss 23.02.2023.

    Samo nek da zdravlje posluži. 🙏

Komentiraj...
Vidi sve komentare