To je to što me zanima!

Engleski mediji složni: Hrvati su našim mladićima - slomili srce!

Znali su da to nije njihov najjači sastav, ali engleska javnost i mediji nadali su se da bi izabranici Aidyja Boothroyda mogli doći do četvrtfinala. Ipak, na put im je stala Hrvatska i minimalnim porazom (2-1) im 'slomila srce'
Vidi originalni članak

Mladi engleski reprezentativci su se nakon 74. minute i gola Curtisa Jonesa za 2-0 počeli 'izležavati', gledati prema tome da što prije prođe vrijeme kako bi sudac svirao kraj i poslao ih u četvrtfinale, ali onda se projektilom ukazao Domagoj Bradarić! Bio je to pravi heartbreak za mlade Engleze, zaključili su to svi tamošnji mediji.

KOMENTAR IZ KOPRA Englezići, la-pa-pa! Hrvatska je zasluženo u četvrtfinalu Eura...

Da, nisu 'mladi lavovi' imali dva ponajbolja igrača Calluma Hudson-Odoija koji se vratio u London kako bi do kraja riješio problem s ozljedom ramena i Emilea Smitha Rowea iz Arsenala koji ima problema s ozljedom, a zvijezde poput Jadona Sancha, Trenta Alexandera-Arnolda, Masona Mounta itd. nisu ni došli na Euro. No, i tako su imali vrlo jaku momčad od koje su očekivali više.

- Mladi lavovi mislili su da su osigurali sve golovima Ezea i Jonesa jer je Portugal gazio Švicarsku (3-0), ali raketa Domagoja Bradarića ušla je u mrežu i slomila srca - piše The Sun.

Istina je, odigrali su Englezi jako dobru utakmicu, imali dosta prilika, a na golu je sve skidao odlični Aaron Ramsdale sve to, za njih, te nesretne prve minute sudačke nadoknade i gola.

BIŠĆANU PRORADILE EMOCIJE 'Ovo je najdraži poraz karijere! Ne možeš sve mjeriti novcem. Dalić? Ha, dogovorit ćemo se...'

- Kako okrutno. Bili su savršeni cijelu večer, bila je to predstava Engleske kojom reprezentativci i stručni stožer mogu biti ponosni. Sve što je nedostajalo u prošlim utakmicama sad su imali, bili su u četvrtfinalu na početku sudačke nadoknade, a onda je Bradarić probio Ramsdalea. Noćna mora - napisali su na Daily Mailu.

Imali su sve na pladnju, vodstvo 2-0, Portugal je razbijao Švicarce, ali...

- Izgledalo je kao da su izvukli nevjerojatan oporavak od prva dva susreta, a onda ih je Bradarićev gol izbacio mlade lavove - pišu na Mirroru.

INCIDENT U KOPRU Igrač Liverpoola htio se potući s Hrvatima pa zaradio isključenje

Dotaknuli su se i crvenog kartona Curtisa Jonesa nakon posljednjeg sučevog zvižduka, koji je prema njihovom mišljenju pretjerano reagirao, ali ništa ga više nije moglo vratiti u četvrtfinale Europskog prvenstva.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • darko darko 01.04.2021.

    Imali smo tri zicera i trebali smo.pobijediti bez ikakve drame.

  • HatersGonnaHate 01.04.2021.

    Englezići su najprecjenjenija ekipa od svih velikih nogometnih nacija, nabijaju im se neki veliki naslovi, panjevi se guraju pod "talente" a realno po kvaliteti igrača su na razini Ukrajine.

  • komentator_Luka 01.04.2021.

    to ih samo dresiramo da znaju što ih čeka u seniorima

Komentiraj...
Vidi sve komentare