To je to što me zanima!

Engleski tabloidi odali priznanje Jošku na svojim naslovicama

Zanimljivu naslovnicu imao je i Sun nakon utakmice Cityja i Leipziga. Otočki medij poigrao se riječima i stavio naslov: "Let your Gvard down" (hrv. Spustili su gard)
Vidi originalni članak

I nakon drugog dana Lige prvaka u ovom tjednu, Hrvat je ponovno u fokusu medija. U utorak je fantastičnu utakmicu odigrao Luka Modrić, dok je u srijedu Joško Gvardiol zabio izjednačujući gol Leipziga protiv Manchester Cityja i postao najmlađi hrvatski strijelac u povijesti nokaut faze Lige prvaka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Završilo je: Guardiola - Gvardiol 1-1", stoji na naslovnici Mirrora.

- Manchester City je frustrirajuće remizirao u Leipzigu. Mahrezov gol iz 22. minute poništio je Gvardiol u drugom poluvremenu. Prvaku Premiershipa nije suđen penal koji je izgledao kao igranje rukom, no VAR nije intervenirao - piše Mirror.

REKAO JE SVOJE Trener Leipziga: Gvardiol će biti igrač RB Leipziga i iduće sezone ZABIO CITYJU Engleske legende nahvalile su Gvardiola, a jedan je upozorio: Sudac je mogao svirati prekršaj

Zanimljivu naslovnicu imao je i Sun nakon utakmice Cityja i Leipziga. Otočki medij poigrao se riječima i stavio naslov: "Let your Gvard down" (hrv. Spustili su gard).

Guardian se zbog svog imena nije poigrao s prezimenima hrvatskog stopera i španjolskog trenera. Guardian, Gvardiol, Guardiola... Bilo bi to jednostavno previše. Međutim, nije propustio pohvaliti Joška: "Gvardiol rises to ocassion and stops City seizing initiative" što u prijevodu na hrvatski znači da se Gvardiol iskazao u teškoj situaciji i zaustavio inicijativu engleske momčadi.

Hrvatski reprezentativac ponovno je pokazao klasu i oduševio sve ljubitelje nogometa. Pohvalile su ga legende engleskog nogometa poput Rija Ferdinanda, Owena Hargreavesa i Martina Keowna, a nakon utakmice se može postaviti samo jedno pitanje: "U koji će veći klub otići?". Jer jasno je da je Leipzigovu razinu preskočio...

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 23.02.2023.

    Čudno da onog igrača broj 99 ne spominju

Komentiraj...
Vidi sve komentare