To je to što me zanima!

Englezi pišu: Ivan Perišić već ove zime ide u splitski Hajduk

Luka Vušković (18) otići će put Tottenhama kad navrši 18 godina, a priča se da se u tom transferu govorilo i o povratku Ivana Perišića (34) u Split. 'Bili' ga čekaju raširenih ruku
Vidi originalni članak

Kako piše engleski Football Insider, Ivan Perišić (34) usmeno je dogovorio prelazak u Hajduk na zimu. Podsjetimo, Perija je u rujnu na treningu pokidao ligamente desnog koljena nakon čega je išao na operaciju te ga čeka dug oporavak, moguće i do kraja sezone.

FABRIZIO U AKCIJI Romano opet ljuti Hajdukove navijače objavom o Perišiću: On se želi vratiti pomoći Spursima

Bilo kako bilo, postoji mogućnost bržeg oporavka, a nema tajne da je splitski klub zainteresiran za dovođenje hrvatskog reprezentativca. Englezi tvrde da se o tome razgovaralo i tijekom dogovora o transferu Luke Vuškovića (16) u Tottenham.

Mladi stoper otišao je tamo za velikih 11 milijuna eura, ali će put Otoka otići tek kad navrši 18 godina. S druge strane, moguće je da Perišić želi završiti karijeru u 'bilom' dresu iz kojeg je rano otišao u Sochaux.

Idi na 24sata

Komentari 195

  • TimbTomb 06.10.2023.

    Vrime je🤣

  • 06.10.2023.

    Koliko love će Perišić dati ajduku da bi igrao??

  • Jagoda jagoda 06.10.2023.

    oooo nu ih šta se brinu🤣🤣🤣🤣🤣. Di će? Kad će? Oće li?... Ivane živ i zdrav bija i dakako u Hajduku ❤️💙❤️💙! Kad poželiš kući Split te čeka i raduje ti se! Brz oporavak ti želim , a ove sitne i zločeste duše mogu zna se šta🤣! ❤️💙❤️💙❤️💙

Komentiraj...
Vidi sve komentare