To je to što me zanima!

Englezi se rugaju Tottenhamu: Zoran Mamić će radije u zatvor, nego sjesti na vašu klupu...

Bivši trener Dinama odbio je ponudu Tottenhama. Klub ga je htio postaviti na menadžersku poziciju, ali on je odlučio da će radije ostati u zatvoru u Hrvatskoj. Potvrđeno.", stoji u šaljivoj objavi na Twitteru
Vidi originalni članak

Jose Mourinho dobio je otkaz u Tottenhamu, a dok Daniel Levy ne pronađe dugoročno rješenje, momčad će voditi Ryan Mason.

Londonski klub često je predmet sprdnje među engleskim navijačima budući da se drže za veliki klub, a posljednji trofej su osvojili prije 13 godina, a posljednja u nizu šala koje su smislili je da je Zoran Mamić odbio Spurse jer mu je bolje u zatvoru.

ZAISKRILO JE Dinamovci odgovorili Bjelici i Osijeku: 'Laki je malo nervozan'

"Zoran Mamić, bivši trener Dinama odbio je ponudu Tottenhama. Klub ga je htio postaviti na menadžersku poziciju, ali on je odlučio da će radije ostati u zatvoru u Hrvatskoj. Potvrđeno.", stoji u šaljivoj objavi na Twitteru.

Englezi, doduše, očito ne znaju da je Zoran Mamić uopće nije u Hrvatskoj, a i da radi sve kako bi kaznu služio u svojoj drugoj domovini, Bosni i Hercegovini.

NIJE ISPUNIO SVE UVJETE Malenica odbio molbu Zorana Mamića da kaznu odsluži u BiH

Inače, Zoran Mamić je vodio Dinamo protiv Tottenhama samo u londonskoj utakmici, budući da je odstupio s trenerske pozicije samo tri dana uoči uzvrata u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • ivicacapan 02.05.2021.

    ***Admin*** Postovani, molimo vas iskljucite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp, Admin

  • Omonia 02.05.2021.

    Vijest prenesena s bratskog telegram.rs.

  • torente2 01.05.2021.

    Za 2 god zbog dobrog vladanja ce van i čeka ga mjesto trenera u Dinamu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare