To je to što me zanima!

Eric Abidal iz principa napustio Monaco i otišao u Olympiacos

Ogorčen ponašanjem Monaca prema njegovom dugogodišnjem prijatelju, Abidal, koji je već ionako omiljen u nogometnom svijetu, napravio je još jedan častan potez...
Vidi originalni članak

Već dugo se znalo kako Victor Valdes od ove sezone dolazi braniti u Monaco. Klub i igrač postigli su dogovor još dok je Valdes fantastično branio u dresu Barcelone, no nakon što se Valdes nesretno ozlijedio i zbog toga propustio i Svjetsko prvenstvo, iz francuskog su kluba počele stizati 'čudne vibracije'. 

Victor Valdes je ipak stigao na liječnički pregled, no nije ga prošao i Monaco sada ne želi uzeti španjolskog golmana. Sve to razljutilo je Erica Abidala koji je dugo dijelio svlačionicu s Valdesom. Abidal je samo nekoliko dana nakon što je produljio ugovor s Monacom na još godinu dana, iz principa odlučio napustiti redove kluba iz kneževine. 

Ogorčen ponašanjem Monaca prema njegovom dugogodišnjem prijatelju, Abidal, koji je već ionako omiljen u nogometnom svijetu, napravio je još jedan častan potez i stao u obranu svog prijatelja. 

Već sljedeći dan grčki Olympiacos objavio je potpis jednogodišnjeg ugovora s novim igračem, 34-godišnjem Ericom Abidalom, koji tako nastavlja uživati u životu, nakon što mu je isti bio itekako ugrožen teškom bolešću koju je srećom prebrodio. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • el damp lac 07.07.2014.

    ovo je dobro za monaco barem su se rijesili beskorisnog igrača

  • dobro jutro 06.07.2014.

    Sto tu ima Abidal odlucivati,njega su uzeli iz sazaljenja,a klub ne smije i da zeli uzeti igraca koji nije prosao lijecnicki,pogotovo ako ima odredjen broj godina,u svakom slucaju on nije ostetio Monaco odlaskom nego im ucinio uslugu jer sa 34 godine nije da su mogli graditi buducnost s njim

  • arsenal 19 06.07.2014.

    Pa nisu ga ubili,covjek nije prosao lijecnicki i bok.

Komentiraj...
Vidi sve komentare