Sport

Komentari 34

Eric Abidal iz principa napustio Monaco i otišao u Olympiacos

Eric Abidal iz principa napustio Monaco i otišao u Olympiacos

Ogorčen ponašanjem Monaca prema njegovom dugogodišnjem prijatelju, Abidal, koji je već ionako omiljen u nogometnom svijetu, napravio je još jedan častan potez...

Već dugo se znalo kako Victor Valdes od ove sezone dolazi braniti u Monaco. Klub i igrač postigli su dogovor još dok je Valdes fantastično branio u dresu Barcelone, no nakon što se Valdes nesretno ozlijedio i zbog toga propustio i Svjetsko prvenstvo, iz francuskog su kluba počele stizati 'čudne vibracije'. 

Victor Valdes je ipak stigao na liječnički pregled, no nije ga prošao i Monaco sada ne želi uzeti španjolskog golmana. Sve to razljutilo je Erica Abidala koji je dugo dijelio svlačionicu s Valdesom. Abidal je samo nekoliko dana nakon što je produljio ugovor s Monacom na još godinu dana, iz principa odlučio napustiti redove kluba iz kneževine. 

Ogorčen ponašanjem Monaca prema njegovom dugogodišnjem prijatelju, Abidal, koji je već ionako omiljen u nogometnom svijetu, napravio je još jedan častan potez i stao u obranu svog prijatelja. 

Već sljedeći dan grčki Olympiacos objavio je potpis jednogodišnjeg ugovora s novim igračem, 34-godišnjem Ericom Abidalom, koji tako nastavlja uživati u životu, nakon što mu je isti bio itekako ugrožen teškom bolešću koju je srećom prebrodio. 

Najčitaniji članci