To je to što me zanima!

Evo gdje gledati finale Eura u futsalu Hrvatska - Španjolska

Hrvatska reprezentacija u futsalu igrat će u subotu finale Europskog prvenstva. Za zlatnu medalju borit će se protiv Španjolske koja ih je pobijedila na otvaranju turnira u prvoj utakmici u skupini
Vidi originalni članak

Hrvatska U19 reprezentacija u futsalu napravila je pravi podvig. Dečki će igrati finale prvog Europskog prvenstva, a za zlato će se boriti protiv Španjolske.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

S nevjerojatnim rezultatima krenuli su još u kvalifikacijama kada su izborili svoje mjesto među osam najboljih momčadi preko jake Italije. Skupinu su završili na drugom mjestu, bolja je bila upravo Španjolska koja je u međusobnoj utakmici na otvaranju turnira pobijedila 3-0, a onda su u polufinalu izbacili moćni Portugal.

Bila je to prava drama. Portugalci su vodili dvaput, a naši su se vraćali u posljednjim sekundama i izborili penale. Golman Čizmić je u raspucavanju skinuo jedan šesterac, a pobjedu je potvrdio Jurlina.

- Šokirali smo apsolutno sve, nitko nije vjerovao u nas nakon prve utakmice sa Španjolskom. Znate kako je to? Prvi dan nas nitko nije pozdravljao po hotelu, a sada ne postoji niti jedan čovjek iz organizacije, pa Rusi ili Portugalci, svi nas pozdravljaju s nevjerojatnom dozom respekta. Ovi dečki su to zaslužili, ne mogu vam ni reći koliko sam ponosan na sve njih, od prvog do zadnjeg - pričao je nakon velike pobjede izbornik Marinko Mavrović.

U borbu za europsko zlato naši igrači idu u subotu, a utakmica se igra od 19 sati. Televizijski prijenos uživo možete pratiti na trećem programu Sport Kluba ili putem interneta na stranici Uefa.tv uz besplatnu registraciju.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Dezider 14.09.2019.

    HRT (nacionalna tv) nije u stanju prenositi nogometne utakmice reprezentacije te nacionalnu nogometnu ligu, tek ponekad koji važniji sportski događaj, premda danak od gledatelja redovito ubire.

  • purger 1973 14.09.2019.

    Ajmo dečki sad uzet zlato pa nek si španjolci misle kak su najboliji!

  • 14.09.2019.

    od hrt-a opet ništa također niti od nove ni rtl-a bitno da imaju za turske i naše serije koje su dno dna

Komentiraj...
Vidi sve komentare