To je to što me zanima!

Evo gdje gledati susret Hrvatske protiv favorita za zlato na Euru

Nakon loše predstave i poraza od Crne Gore (32-26), 'kauboji' imaju pred sobom najteži zadatak dosad. Čeka ih Danska, prema kladionicama prvi favorit za osvajanje prvenstva i momčad koja ne zna za poraz na Euru
Vidi originalni članak

Nova utakmica drugog kruga na Europskom prvenstvu je pred 'kaubojima', a valjalo bi isprati gorak okus neočekivanog poraza od Crne Gore (32-26). No, to neće biti lako jer je pre izabranicima Hrvoja Horvata moćna reprezentacija Danske.

NOVI PROBLEMI Ipak ne može igrati: Mandić je opet pozitivan na korona virus

Mikkela Hansena ne treba previše predstavljati, kao ni Niklasa Landina koji su i dalje glavna imena kod Skandinavaca, a na ovom Euru Danci još nisu izgubili.

Naredali su pobjede protiv Norveške (32-25), Crne Gore (30-21), Slovenije (34-23), Sjeverne Makedonije (31-21) i Islanda (28-24), a sad ih čekaju 'kauboji'.

Da, nisu naši reprezentativci u najboljem izdanju, ali nikad ne reci nikad. Korona virus i dalje diktira uvjete odigravanja turnira, tako na ovom susretu neće igrati David Mandić, a nadamo se da je to posljednji pozitivan test, barem prije ove utakmice. 'Kauboji' još imaju šanse za prolazak u polufinale, ali za to se treba poklopiti nekoliko scenarija.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, svi padaju u vodu ako ne pobijede Dansku, rezultat protiv Nizozemske Islanda bit će važan, ali samo u borbi za plasman. Ipak, prvo treba gledati na susret protiv prvih favorita za osvajanje Eura prema kladionicama, a i velikim favoritima u ovom susretu. Koeficijent na pobjedu Hrvatske je 10, dok je na Dance omalenih 1,10 što bi značilo da bi pobjeda 'kauboja' bila ravna čudu.

MIRKO BAŠIĆ Legendarni Hrvat: Pa fale nam veliki golmani, a ni nemamo momčad za najveće domete

No, jedno govore kladionice, a drugo je parket. Bilo kako bilo, podršku će imati naši rukometaši na tribinama dvorane u Budimpešti, ali i pred malim ekranima. Prijenos možete pratiti na RTL-u od 20 sati i 30 minuta, a emisija počinje u 19 sati i 25 minuta.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • bezobrvenajeziku 22.01.2022.

    Imamo šanse ko tele u klaonici...

  • GGs2 22.01.2022.

    imamo sanse ko tele u mesnici

  • Tvrtko Troskot 22.01.2022.

    Mislio sam da HRT prenosi,ali kod njih su jedino reprize svega i svačega.

Komentiraj...
Vidi sve komentare