Sport

Komentari 47

Ipak ne može igrati: Mandić je opet pozitivan na korona virus

Ipak ne može igrati: Mandić je opet pozitivan na korona virus

Spominjalo se kako su organizatori zamijenili testove dvojice Mandića, a David je ipak zaigrao protiv Crne Gore. Ivano Balić rekao je da 'ne zna što će biti poslije utakmice', a sad je saznao - Davida opet nema u momčadi

U prvoj je utakmici dobio plavi karton pa ga nije bilo, zatim i pozitivan test na korona virus pa je onda u posljednji trenutak utrčao na teren za utakmicu protiv Crne Gore kad su navodno oranizatori zamijenili testove dvojice Mandića, a sad je ponovno - pozitivan na koronu! Priča je to lijevog krila hrvatske rukometne reprezentacije Davida Mandića (24) koji neće moći igrati za 'kauboje' protiv Danske, a pitanje je kad će se vratiti.

Podsjetimo, po povratku u Zagreb, Mandić je bio dvaput negativan zbog čega ga je Horvat ponovno pozvao u Mađarsku, gdje je obavio testiranje na kojem je ponovno bio negativan. Pravilnik EHF-a kaže da igrač može nastupiti najranije pet dana nakon pozitivnog testa što znači da se Mandić vratio u reprezentaciju prije propisanog vremenskog roka, a spominjalo se da je EHF zamijenio testove Davida i Mateja Mandića pa su mu u posljednji trenutak dopustili da igra.

Budimpešta: Reakcije rukometaša nakon poraza od Crne Gore

No, sad, izgleda, neće zaigrati. Da, čudna je to situacija na ovogodišnjem Europskom prvenstvu, nitko više ne zna na koga će moći računati.

- Drama je od jutros. Prvo ne može, pa možda može, pa na kraju opet ne može, došao je ovdje s nama, rekli su mu da ne može. Uoči zagrijavanja su mu napokon rekli da može. Što će biti poslije, nemam pojma - prokomentirao je za RTL Ivano Balić prije susreta protiv Crnogoraca, a sad se očito zna što će biti poslije.

Izbornik Horvat morat će posegnuti za zamjenom, a pitanje je hoće li stići pozitivan test još pokojeg 'kauboja'...