To je to što me zanima!

Evo gdje možete gledati Rijeku i Osijek na novom ispitu u Europi

Nakon prolaza protiv malteške Gzire i poljskog Pogona, pred Riječanima i Osječanima novi su europski izazovi. Tomićeve trupe gostuju u Škotskoj, a Bjeličini izabranici idu na 'stare znance' u bugarsku Sofiju
Vidi originalni članak

Kako protiv Hiberniana? S posjedom lopte i gardom pobjednika. Brza tranzicija, kompaktnost i agresija. Zapravo, sve jednako kao i svaki put otkad sam tu. I ne podleći atmosferi. U naletu smo, imamo sjajnu atmosferu. Labrović? Spreman, fizički i mentalno, rekao je trener Rijeke Goran Tomić u najavi utakmice pretkola Konferencijske lige protiv škotske momčadi.

PRAVAC EDINBURGH Škoti napravili lutriju za Rijeku, Murić je spreman za Hibernian

Nakon ohrabrujućeg remija protiv Dinama (3-3), momčadi s Rujevice slijedi novi europski izazov. Za spomenutu će utakmicu biti spreman i Robert Murić (25), no pitanje je koliko će se još zadržati u momčadi jer, kako doznajemo, trebao bi otići u arapski Al-Ain.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Čeka nas utakmica puna duela i trke. Oni su jako čvrsti, agresivni, sa nekoliko izvanrednih pojedinaca u napadu i fantastičnom atmosferom na tribinama - pričao je Tomić koji je u Škotsku otputovao bez Merkulova, Mudražije, Bušnje, Vuka, Galešića i Zlomislića.

A na stadionu Vasil Levski u Bugarskoj Osječani će tražiti svojevrsni revanš za ispadanje prije dvije godine u kvalifikacijama za Europsku ligu od CSKA Sofije. Doduše, igraju na nacionalnom stadionu na kojem igra i njihov rival Levski.

- Sigurno da oni nisu najsretniji što se igra na stadionu njihovog gradskog rivala. Nadamo se da ćemo iskoristiti to što i oni praktički ne igraju na domaćem travnjaku. Doduše, bit će njihovih navijača i ovdje u velikom broju, ali kada igraš na svom terenu praktički poznaješ svaku rupu i svaki detalj. Možda bi to mogla biti određena prednost za nas - prokomentirao je Bjelica.

Osječki stručnjak zna što očekuje od svoje momčadi kako bi napravili još jedan korak prema Konferencijskoj ligi.

- no što smo vidjeli u ovih godinu dana otkako sam ovdje, takav Osijek očekujem i u Sofiji. Odlučan, hrabar, organiziran, agresivan i discipliniran, Osijek koji teži dati gol i želi pobijediti utakmicu. Nećemo po tom pitanju ništa mijenjati u stilu igre, visokim ćemo presingom pritisnuti protivnika, ne dati im previše igre i nećemo odustati od onoga što nas krasi. I naravno da se nadamo povoljnom rezultatu - zaključio je Bjelica.

POTPISAO BARTOLEC Povremeni 'vatreni' stigao je u Osijek i najavio: Želimo titulu!

Utakmica Osijeka u Bugarskoj počinje u 19 sati, dok ona Rijeke u Škotskoj počinje u 20 sati i 45 minuta, a obje ih možete pratiti u izravnom prijenosu na HNTV-u.

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • mchonda 05.08.2021.

    A kad igraju majstori s mora??

  • kajzanavek 05.08.2021.

    Sretno večeras Osijeku i Rijeki.

  • ManUtd90_1 05.08.2021.

    Kada bili tici igraju?

Komentiraj...
Vidi sve komentare