Obavijesti

Sport

Komentari 16

Škoti napravili lutriju za Rijeku, Murić je spreman za Hibernian

Škoti napravili lutriju za Rijeku, Murić je spreman za Hibernian

Trener Goran Tomić u Škotsku putuje bez Merkulova, Mudražije, Bušnje, Vuka, Galešića i Zlomislića. Dodaje kako su Riječani u naletu te kako je Labrović spreman i fizički i mentalno

VIDEO

Lijeno jutarnje skupljanje na Rujevici, busom do Krka pa avion i - pravac Edinburgh. Rijeka u četvrtak navečer (20:45) igra prvu utakmicu 3. pretkola Konferencijske lige kod Hiberniana.

Prije polaska u glavni grad Škotske pred kamere je sjeo glavni trener Goran Tomić kojem se u momčad vraćaju Robert Murić i Andrej Prskalo.

- Čeka nas utakmica puna duela i trke. Oni su jako čvrsti, agresivni, sa nekoliko izvanrednih pojedinaca u napadu i fantastičnom atmosferom na tribinama - pričao je Tomić koji je u Škotsku otputovao bez Merkulova, Mudražije, Bušnje, Vuka, Galešića i Zlomislića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kako protiv Hiberniana? S posjedom lopte i gardom pobjednika. Brza tranzicija, kompaktnost i agresija. Zapravo, sve jednako kao i svaki put otkad sam tu. I ne podleći atmosferi. U naletu smo, imamo sjajnu atmosferu. Labrović? Spreman, fizički i mentalno - rekao je Tomić.

U Hrvatskoj je fina posjeta ako se na tribinama skupi 1.500-2.000 gledatelja (s pozitivnom 'hajdučkom' iznimkom), a Škoti u pandemijskim ograničenjima moraju organizirati lutriju za masu navijača koja želi gledati meč s Rijekom.

Hibernian v FC Santa Coloma - UEFA Europa Conference League - Second Qualifying Round - First Leg - Easter Road

Na Hibernianov Easter Road stane 20.500 gledatelja koji grme od prve do devedesete, ali 'bijele' će dočekati samo njih 5.600 najsretnijih. Pretplatnika. Jedino su se oni mogli prijaviti za izvlačenje sretnih dobitnika.

Prvotno je bilo predviđeno 4.700 mjesta, ali zbog ogromnog interesa išlo se na zahtjev Gradskom vijeću Edinburgha pa su gradski oci odobrili još 900 ulaznica. Bez novih prijava. Tih dodatnih 900 bit će izvučeni iz tisuća onih koji nisu imali sreće u prvom krugu lutrije.

Hibernian juri na valu 3-2 pobjede kod Motherwella u 1. kolu nove sezone škotskog Premiershipa. Najbolji i najopasniji igrač Hibsa, Martin Boyle, lud je od iščekivanja dvoboja s Hrvatima:

- Puni smo zanosa. Pokazali smo taj naš fantastični karakter na otvaranju domaće sezone... Dvaput se vraćali iz zaostatka i na kraju uzeli sva tri boda. To je momčadski duh kakav hoćemo i s tim vjetrom u leđa dočekujemo Rijeku. Prštimo od pozitivne energije. I prošle sezone smo tako okretali utakmice u našu korist, puno puta. Pa još kad u četvrtak čujemo pjesmu naših navijača na našim tribinama... Jedva čekam! - rekao je Boyle.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram