To je to što me zanima!

Evo kada Hrvatska igra protiv Francuske za finale SP-a u Dohi: Termini su raniji nego do sada

Do četvrtfinala utakmice su se po lokalnom vremenu igrale i u 19 sati te 20.30, no umjesto kasnijih termina, organizatori su se odlučili za one ranije
Vidi originalni članak

Hrvatska - Francuska te Španjolska - Italija parovi su polufinala Svjetskog vaterpolskog prvenstva. Polufinala se igraju u četvrtak prema već unaprijed određenoj satnici.

VELIKI VODIČ Svjetsko prvenstvo u vaterpolu, Hrvatska je prvak. Svi rezultati

Tako bi Španjolci i Talijani u bazen trebali već u 14 sati po hrvatskom vremenu (16 po katarskom), a Hrvati i Francuzi u 15.30. Međutim, ne bismo se iznenadili da organizatori promijene satnicu, s obzirom na utjecaj koji Španjolska, a pogotovo Italija imaju.

Inače, do četvrtfinala utakmice su se po lokalnom vremenu igrale i u 19 sati te 20.30, no umjesto kasnijih termina, organizatori su se odlučili za one ranije.

SENZACIJA ZA PAMĆENJE Čudo u Dohi! Kobešćak je s Francuzima izbacio Mađare, sad u polufinalu ide na Hrvatsku ODUŠEVLJENI IZBORNIK Tucak: Te gluposti da naši igrači nemaju hrabrosti... Mi smo velesila, nitko ne može osporiti! PALA SRBIJA Fatović natjerao zvijezdu Srbije da izgubi živce. U 19 godina tek jednom nismo bili u polufinalu!

Recimo i da isti termini ostaju i za posljednji dan u subotu. Finale, u kojem očekujemo Hrvatsku, igrat će se od 15.30 po hrvatskom vremenu, a utakmica za treće mjesto od 14.

Prijenos možete pratiti na HRT-u 2 te na ArenaSportu 1.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 14.02.2024.

    Konačno da i Francuze u nekom sportu dobijemo

  • 14.02.2024.

    pošto uvijek u finisima gubite,izgubit ćete i ovu,pusa

  • Kaj buš ti bum i ja 14.02.2024.

    Kako god i ak Fancuzi nisu neka velesila pobjedit ce nas ko i u svakom sportu jednostavno imaju taj Afrički mentalitet

Komentiraj...
Vidi sve komentare