To je to što me zanima!

Evo koje su tri jedine namirnice koje jede Cristiano Ronaldo!

Ne stoji Ronaldo sve vrijeme ispred ogledala. On nema vremena za to. Kad je u klubu, uglavnom samo trenira. On stvarno živi za svoj posao, otkrio je Peeters o suigraču iz Juventusa
Vidi originalni članak

Portugal je kao trećeplasirani u 'skupini smrti' (F) izborio prolaz u osminu finala, a tamo im neće biti ništa lakše, u nedjelju od 21 sat u Sevilli igra protiv opasne Belgije.

Iako se većina Belgijaca već susretala s Cristianom Ronaldom, ima jedan koji igra u klubu s najboljim strijelcem svih vremena, a radi se o Daoudu Peetersu (22).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Doduše, mladi Belgijac igra za mladu momčad 'Bianconera', a iako je redovito nastupao za mlađe selekcije, još uvijek nije dočekao na debitantski nastup za A reprezentacija.

Uoči utakmice svoje Belgije i reprezentacije svojeg suigrača otkrio je zašto Cristiano i dalje igra na nevjerojatnom nivou. Na ovom je Euru najbolji strijelac s pet golova.

NEVJEROJATAN JE Ronaldo je stroj koji ne staje: Izjednačio rekord Alija Daeija!

- Uvijek jede isto. Brokolu, piletinu i rižu. Pije litre i litre vode, nema Coca-Cole.

Iako ne igraju utakmice skupa, često treniraju i provode vrijeme u klubu...

- Cristiano želi pobijediti uvijek i svugdje. On tjera mlade igrače da rastu. Vježbe za trbuh ne radi iz taštine, već zato što svoje tijelo vidi kao instrument za rad.

EURO U BROJKAMA Ronaldo najbolji igrač prvog kruga, Hrvati su bečka škola...

Portugalac je jedan od onih nogometaša koji je opterećen vanjskim izgledom pa je i za pretpostaviti da mnogo vremena provodi ispred ogledala, no Peeters tvrdi da to nije istina.

- Ne stoji Ronaldo sve vrijeme ispred ogledala. On nema vremena za to. Kad je u klubu, uglavnom samo trenira. On stvarno živi za svoj posao. Jako je drag, ali istovremeno nogomet shvaća vrlo ozbiljno. U autobusu ne govori ni o čemu drugome. Bit će motiviran protiv Belgije - zaključio je Peeters.

NEKAD SUIGRAČI 'Zašto je to rekao?' Ferdinand otkrio kakve komentare CR voli

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Janka Puszta 27.06.2021.

    Neko je pročital članak i skužil kaj piše. Vjerojatno rekel možda mogu poslušat savjet jednog vrhunskog športaša, a neko je odlučil samo opet dokazat svoje malograđanske manire. Uglavnom na svakom članku isto.

  • malagarava777 27.06.2021.

    Meni on iskreno nit smrdi nit mirisi a o nogometu samo priča zato što o nicem drugom vjerovatno nema blage...

  • PredragKišurek 27.06.2021.

    Nisam nj sumljo da je Krava.Nabijem mu namirnice Nek dođe u Slavoniju brzo bi bacio ta sranja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare