To je to što me zanima!

Fatović: Bit će teška utakmica, pa Španjolci su razbijali Srbe...

Ako se posložimo možemo pobijediti Španjolsku, to je cilj. Ovo je možda osam najboljih momčadi svijeta. Poveli smo tri razlike kad smo se posložili u obrani protiv Grka, rekao je Loren Fatović
Vidi originalni članak

Hrvatska je slavila protiv Grčke u četvrtfinalu Europa kupa u Zagrebu 13-11, a najbolji strijelac barakuda bio je Loren Fatović s tri gola.

PROŠLI U POLUFINALE Hrvatski stroj se ugrijao! Pali Grci, a sada slijede Španjolci...

- Bila je teška utakmica kao što smo očekivali, Grci nisu loša ekipa, tako da nismo očekivali da ćemo se odmah odvojiti, ali kasnije kad smo se posložili u obrani poveli smo tri razlike - rekao je Loren pa prokomentirao sljedećeg protivnika. Španjolska je iznenadila Srbiju te će igrati s Hrvatskom u polufinalu u subotu od 20:15 sati:

- Nitko nije očekivao, ali to je pokazatelj, ovo je možda najboljih osam momčadi svijeta. Razbijali su Srbe tri i pol četvrtine pa im se dogodio black-out, ali ako se posložimo možemo ih pobijediti, to je cilj.

Susret je prokomentirala i legenda hrvatskog vaterpola Dubravko Šimenc:

- Ova nova pravila za mene su novost. Hrvatska se malo mučila, ali mislim da je nakon time-outa izbornik Tucak dodatno motivirao igrače i uspjeli smo napraviti razliku i odlijepiti se i održali razliku do kraja. Interesantan vaterpolo, mogli smo uživati, zaslužen uspjeh Hrvatske - rekao je Šimenc pa zaključio:

- Nisam gledao Španjolsku i Srbiju, ali vjerojatno su se Španjolci brzo prilagodili novim pravilima i zato slavili.

Oglasio se i izbornik Ivica Tucak:

- Mislim da smo igrali jednu kvalitetnu utakmicu, a odlika velikih ekipa je da pobjeđuju i protiv teškog protivnika. Teško je igrati po novim pravilima, koja mi se baš i ne sviđaju. Ne mogu se žaliti na sudce, ali s novim pravilima puno je nejasnoća i bilo je previše isključenja. Sutra nas čeka Španjolska, a mi se prvenstveno moramo odmoriti i analizirati što je kod Španjolaca dobro, a što loše za nas. Španjolci su još gori od Grka, brži i neugodniji. Dosta smo se potrošili danas ali želimo pobjedu i želimo finale!

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • black_bomber 06.04.2019.

    može se reć nebitno natjecanje, al opet ne kužim zašto nebitno. Igra osam najboljih svjetskih ekipa, da igraju za govno bitno je pobijediti, isprobaju se možda neki novi igrači, a igra se i o plasmanu na olimpijske....

  • 05.04.2019.

    nebitno natjecanje

  • makisa 05.04.2019.

    Španjolci razbili Srbe a rezultat 13-12 😀😀. Ovo je Srbiji bila totalno ne bitna utakmica posto se vec plasirala na završni turnir svetske lige kao domaćin.

Komentiraj...
Vidi sve komentare