To je to što me zanima!

Filip Hrgović: Postat ću jedan od najboljih. Svi će znati tko sam

Najbolje rangiranom hrvatskom boksaču slijedi najveći ispit karijere u vidu Amerikanca Michaela Huntera. Datum i lokacije borbe još nisu poznati, ali Filip Hrgović već je spreman i samo čeka...
Vidi originalni članak

Vrijeme i mjesto još uvijek nisu poznati, ali Filip Hrgović (28, 12-0-0) izgleda kao da bi već sutra mogao u ring s Michaelom Hunterom (32, 19-1-1). 'El Animal' se za borbu koja bi mogla biti 'odskočna daska' u karijeri priprema u Miamiju sa trenerom Pedrom Diazom, ali i novim članom tima - čokoladnim labradorom.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrga je povodom nadolazeće borbe za Boxeo de Colombio otkrio da je izglednije da će se borba održati u Americi, nego u Europi. A, među ostalim, govorio je o svojem protivniku.

- On je dobar borac i 'Top 10' teškaš svijeta. Stvarno se radi o jednom dobrom testu za mene i zasigurno o najvećem meču moje dosadašnje karijere. Na papiru je on favorit, ali u ringu sam to ipak ja. Zašto? Jer sam bolji od njega. On se još nije borio s nekim poput mene, ali nisam ni ja još imao priliku nastupiti protiv velikih boksačkih imena. On je zapravo moja prva velika borba u kojoj ću svijetu ću pokazati tko sam i što sam. Očekujem težak meč. On je hrabar i dobar, ali vjerujem u pobjedu nakon koje ću stići na veliku pozornicu - rekao je 'El Animal'.

VIDEO Hrgović: Hunter je ljigav borac, a ja imam psihološku prednost jer znam da se nije htio boriti

Filip još uvijek nije boksačka elita u očima svjetske javnosti, ali nakon ove borbe to bi se moglo promijeniti. 

- Puno boksačkih fanova još uvijek ne zna za mene, ali nakon što pobijedim Michaela Huntera i to će se promijeniti. Vjerujem da ću postati jedan od najboljih boraca ove generacije. Mislim da imam potencijal za pobjede nad svim borcima sa scene. Zapamtite moje ime - zaključio je.

MENADŽER UVJERAVA: 'Hrgović je bolji od Huntera, a Joshua mu više paše nego Fury'

Podsjetimo, IBF je produžio rok za pregovore, a prema informacijama s Fightsitea, oba su tima zatražila nešto više vremena kako bi dogovor zadovoljio obje strane.

 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Ronaldo10 10.04.2021.

    Za Global....idi pisi molim te komentare u npr vecernjem listu ili index kad donose vazne vijesti sta je rekla karleusa ili saban saulic...uzivaj,samo si zavidan Hrgi.On za razliku od takvig kao ti ima sta za ponuditi...ja se kladim da si ti npr: celav,malo podebeo i neuredan pa te strasno muci sto postoje jaki i zgodni Grvati😁😁

  • luxx32 09.04.2021.

    Mamlaz

  • baterton 08.04.2021.

    Meni se čini...ali najozbiljnie...da on ima sve znakove alzheimera ili neke slične bolesti

Komentiraj...
Vidi sve komentare