To je to što me zanima!

Filip Zubčić 15. u kombinaciji, pobijedio je Francuz Pinturault

Nakon što je prvu vožnju spusta u kombinaciji završio na 26- mjestu, najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić (27) popravio je svoj plasman u drugoj, slalomskoj vožnji te utrku završio na 15. mjestu
Vidi originalni članak

Francuski skijaš Alexis Pinturault u nedjelju je slavio u kombinaciji za Svjetski kup u austrijskom Hinterstoderu, zahvaljujući odličnim nastupima u obje discipline, prvo u superveleslalomu, a potom i u slalomu.

LOŠI VREMENSKI UVJETI Rošada u skijanju: Zubčić će veleslalom skijati u ponedjeljak

Švicarac Mauro Caviezel, koji je bio vodeći nakon superveleslaloma, osvojio je drugo mjesto (+0,99), dok je Norvežanin Aleksander Aamodt Kilde završio na trećoj poziciji (+1,25).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatski skijaš Filip Zubčić je nakon superveleslaloma bio 26., ali je slalomskom vožnjom znatno popravio plasman i na kraju je završio na 15. mjestu (+3,59).

MARKO ŠUMAN On je stvorio Zubčića: Nije bilo lako, bio sam i trener i serviser

Aleksander Aamodt Kilde ostao je vodeći u ukupnom poretku Svjetskog kupa sa 1.082 boda. Pinturault se probio na drugo mjesto sa 1.048 bodova, a Norvežanin Henrik Kristoffersen je treći sa 981 bodom. Filip Zubčić je na 17. mjestu sa 395 bodova. (fh)

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Charlie Sheen 01.03.2020.

    Bome su još više uništili ovu kombinaciju predosadno za gledat...

  • DinamoZG7 01.03.2020.

    Sutra po postolje opet!!!

  • Froot Loops 01.03.2020.

    Rezultat je i vise nego dobar ako uzmemo u obzir danasnje uvjete a i napravio je jednu malo vevu gresku u drugoj voznji pa je mogao biti i blizu top 10 plasmana no uglavnom moze biti zadovoljan s utrkom a i barem je isprobao stazu za sutra ako nista drugo

Komentiraj...
Vidi sve komentare