Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
12 komentara

Filip Zubčić 15. u kombinaciji, pobijedio je Francuz Pinturault

Nakon što je prvu vožnju spusta u kombinaciji završio na 26- mjestu, najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić (27) popravio je svoj plasman u drugoj, slalomskoj vožnji te utrku završio na 15. mjestu

Alpine Skiing - Giant Slalom
Foto: STEFAN WERMUTH
12 komentara

Francuski skijaš Alexis Pinturault u nedjelju je slavio u kombinaciji za Svjetski kup u austrijskom Hinterstoderu, zahvaljujući odličnim nastupima u obje discipline, prvo u superveleslalomu, a potom i u slalomu.

Alpine Skiing - Giant Slalom LOŠI VREMENSKI UVJETI Rošada u skijanju: Zubčić će veleslalom skijati u ponedjeljak

Švicarac Mauro Caviezel, koji je bio vodeći nakon superveleslaloma, osvojio je drugo mjesto (+0,99), dok je Norvežanin Aleksander Aamodt Kilde završio na trećoj poziciji (+1,25).

Hrvatski skijaš Filip Zubčić je nakon superveleslaloma bio 26., ali je slalomskom vožnjom znatno popravio plasman i na kraju je završio na 15. mjestu (+3,59).

MARKO ŠUMAN On je stvorio Zubčića: Nije bilo lako, bio sam i trener i serviser

Aleksander Aamodt Kilde ostao je vodeći u ukupnom poretku Svjetskog kupa sa 1.082 boda. Pinturault se probio na drugo mjesto sa 1.048 bodova, a Norvežanin Henrik Kristoffersen je treći sa 981 bodom. Filip Zubčić je na 17. mjestu sa 395 bodova. (fh)

Naši partneri pišu
Message