To je to što me zanima!

Floyd se vraća u ring: Protivnik još nije poznat, borba u veljači

Na Silvestrovo se prije dvije godine 'borio' protiv Tenshina Nasukawe u Japanu, a sad bi se na 'mjesto zločina' mogao vratiti u veljači. Floydu love nikad dovoljno, zato i nosi nadimak 'Money'
Vidi originalni članak

Najavljivao je da će se vratiti u ring, a sad je sve dobilo i potvrdu. Spominjali su se novi supermečevi protiv Conora McGregora pa čak i Khabiba, YouTubera Logana Paula, ali protivnik još nije poznat. Vjerojatno će to biti netko poput Tenshina Nasukawe, čisto da još koji milijun sjedne na račun, a Floyd 'Money' Mayweather Jr (43) odradi lagan posao.

KAKVE IGRAČKE Ovo je nadrealno! Mayweather svojom garažom impresionirao i Ronalda: Brate, hoću taj Bugatti

U veljači 2021. bit će glavno lice 'Mega 2921' priredbe u Tokio Domeu, ali još nije poznato tko će stajati s druge strane, potvrdili su organizatori. Sve je to potvrdio i boksač na Instagramu. 

- Tokio, Japan, vraćam se u 2021. Znam da su Olimpijske igre 2021., ali ja, moja malenkost, Floyd 'Money' Mayweather i moj tim napravit ćemo nešto posebno u Tokio Domeu - rekao je u objavljenom videu.

POGLEDAJTE VIDEO: Floyd pokazuje novac

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, boksačka legenda u CV-u ima 50 pobjeda te je još uvijek neporaženi borac, a posljednji se put biro na Silvestrovo prije dvije godine u ekshibiciji protiv japanskog borca Tenshina Nasukawe koji je jako brzo završio na podu. Rekao je tad da je za dvije minute borbe dobio oko devet milijuna dolara. 

Godinu prije je u desetoj rundi slomio Conora McGregora (32), a nije poznato hoće li se raditi o meču koji će biti na profesionalnoj razini ili tek ekshibiciji. Vjerojatnije je da će opet Floyd uzeti lovu za ekshibiciju u kojoj se neće trebati puno mučiti. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare